БИОСЕЛ КОЛАГЕН 500 МГ Х 60/30 КАПС.

БИОСЕЛ КОЛАГЕН 500 МГ Х 60/30 КАПС.

Колаген с хиалуронова киселина за здравето на ставите и на кожата

Повече детайли

New product

34,50 лв

- +

 
Повече информация

БиоСел Колаген е биологично активен продукт, който подпомага нормалното функциониране и подвижността на ставите. Поддържа свежия и младежки вид на кожата.

БиоСел Колаген предлага няколкостепенна защита на съединителната тъкан, и по-конкретно – на ставите и кожата, съчетавайки хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат.

БиоСел Колаген използва патентована BioCell Collagen™ технология, която осигурява висока бионаличност и бърза абсорбция в тялото, които гарантират ефикасността на продукта. Повече от 20 клинични проучвания доказват безопасността и ефективността на БиоСел Колаген в грижата за здрави кожа и стави.

За разлика от други продукти, като например глюкозамин, чиято активност съвсем частично повлиява ставните нарушения, БиоСел Колаген оказва многопластова, цялостна подкрепа на ставите, включително при слабост на ставния хрущял и влошаване на синовиалната течност. Това се случва благодарение на взаимодействието между хидролизирания колаген тип II, ниско молекулярната хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. БиоСел Колаген предоставя цялостна защита и подхранване.

*Важно е да се отбележи, че не всички хранителни добавки със съдържание на колаген са еднакви. За повечето от тях не съществуват никакви клинични данни, а молекулярният им състав не би могъл да се сравнява със състава на БиоСел Колаген.

Напишете отзив

БИОСЕЛ КОЛАГЕН 500 МГ Х 60/30 КАПС.

Колаген с хиалуронова киселина за здравето на ставите и на кожата

Напишете отзив