НЕВРОХЕЛТ КАПС. Х 40

НЕВРОХЕЛТ КАПС. Х 40

Хранителна добавка при стрес и безсъние

Повече детайли

New product

39,00 лв

- +

 
Повече информация

Предназначение: НевроХелт (NeuroHealth) действа благоприятно при стрес и безсъние. Допринася за здрава нервна система. Стимулира мозъчните функции при натоварване, мозъчни инциденти и увреждания.

Начин на употреба: Препоръчва се 2 пъти на ден, по 1 капсула, преди хранене. Консумира се с по една чаша вода. За максимален ефект се препоръчва приемът да продължи 2-3 месеца.

Състав: Лиофилизирана смес от изсушени гъби: Шийтаке - (Lentinula edodes), Херициум (Hericium Erinaceus), Копринус (Coprinus Comatus), Рейши (Ganoderma Lucidum), фибри, антислепващи агенти (микрокристална целулоза, магнезиев стеарат).
Препоръчителната дневна доза от 2 капсули съдържа:
съдържание 2 капс(дн. доза)
Lentinula edodes – Шийтаке
Hericium Erinaceus – Херициум
Coprinus Comatus – Копринус
Ganoderma Lucidum – Рейши
300 мг

Основната активна съставка на продукта е гъбата Херициум (Hericium Erinaceus), която е широко разпространена и използвана в китайската медицина, като средство за възстановяване на нервните тъкани след травми и поражения. Тя съдържа хериценони и еринацини - вещества, за които е открито, че стимулират растежния фактор на невроните (NGF). Установено е, че липсата на NGF е причина за появата на неврологични проблеми, като болестта на Алцхаймер и деменции. Ниското молекулярно тегло на този протеин в Херициум позволява, регенериращите съединения от тази гъба да преминават през кръвно-мозъчната бариера. Това им позволява да стимулират и възстановяват нервните клетки в мозъка.

Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени.
Да не се превишава препоръчаната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Да се съхранява в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 С.
Опаковка: 40 капсули.

Напишете отзив


Notice: Trying to get property of non-object in /home/artekabg/public_html/cache/smarty/compile/81/f8/94/81f894ec1b71ccaf6cb5d88f9dfe989d5403f931.file.productcomments.tpl.php on line 59

Notice: Trying to get property of non-object in /home/artekabg/public_html/cache/smarty/compile/81/f8/94/81f894ec1b71ccaf6cb5d88f9dfe989d5403f931.file.productcomments.tpl.php on line 62

Напишете отзив