Био Орехов Тахан Биохерба 250 г

Био Орехов Тахан Биохерба 250 г

Био орехов тахан е 100% натурален продукт.

Повече детайли

New product

11,25 лв

- +

 
Повече информация

Био орехов тахан на Биохерба съдържа само 100% смлени био орехови ядки. Не съдържа добавени мазнини, консерванти, сол, захар или други примеси!

Орехите съдържат микроелементи като желязо, калий, фосфор, магнезий, антиоксиданти и фитостероли, както и вит. С, Е и витамини от група В. Ореховият тахан снабдява балансирано организма с белтъчини и мазнини, хранителни влакна, минерали и витамини, необходими за нормалното функциониране на организма.

Био ореховият тахан на Биохерба е български натурален продукт без сол и захар, произведен единствено от био сертифицирани смлени орехови ядки. Това е всъщност орехова паста, която съдържа всички полезни вещества на ореховата ядка.


Био орехов тахан Биохерба ДЕЙСТВИЕ:

  • срещу сърдечносъдовите заболявания;
  • стимулира на мозъчната дейност;
  • укрепва костите и кръвоносните съдове;
  • редуцира високото кръвно налягане;
  • намалява нивата на лошия холестерол;
  • за добро зрение;
  • превенцията срещу рак на млечната жлеза;
  • повишава половата мощ на мъжете.

Ореховият тахан се отличава и с високи стойности на Омега-З мастни киселини, които са важни в борбата срещу сърдечносъдовите заболявания и за стимулирането на мозъчната дейност.

Проучванията показват, че таханът действа укрепващо на костите и на кръвоносните съдове, като редуцира високото кръвно налягане и нивата на лошия холестерол. Той е благоприятен за зрението и подобрява състоянието на болните от диабет. Освен това таханът спомага превенцията срещу рак на млечната жлеза и повишава половата мощ на мъжете. Важна съставна част от ежедневната балансирана диета.

Био Орехов Тахан Биохерба съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.

Опаковка:
Био Орехов Тахан Биохерба се предлага в стъклено бурканче от 250 г.

Напишете отзив


Notice: Trying to get property of non-object in /home/artekabg/public_html/cache/smarty/compile/81/f8/94/81f894ec1b71ccaf6cb5d88f9dfe989d5403f931.file.productcomments.tpl.php on line 59

Notice: Trying to get property of non-object in /home/artekabg/public_html/cache/smarty/compile/81/f8/94/81f894ec1b71ccaf6cb5d88f9dfe989d5403f931.file.productcomments.tpl.php on line 62

Напишете отзив