виж още резултати
No products were found.

Хемо Факторс Желязо 20 мг дъвчащи табл. х 60 Натурал Факторс

Спомага образуването на червени кръвни телца и нормализира нивата на желязо в организма

Прочети ощеShow less
32,04 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Хемо Факторс Желязо 20 мг дъвчащи табл. х 60 Натурал Факторс

HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на  желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за  хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефицитна анемия, както и за жените в детеродна възраст.

Желязото е нужно за правилното функциониране на ензимите, участващи в производството на енергия. Ниските нива  на желязо в организма, оказват неблагоприятно влияние върху общото здраве, чрез понижени енергийни нива, нужни за оптималните метаболитни процеси в организма. Освен хората, страдащи от желязодефицитна анемия,  допълнителен прием на желязо е препоръчителен и за бременни и кърмещи жени, както и при интензивни физически упражнения и при тежка кръвозагуба.

HemoFactors на Natural Factors е в силно биодостъпна форма на желязо, произведено с помощта на уникална технология SuperDispresion Technology. За разлика от другите форми на желязо, които могат да предизвикат запек, желязото на Natural Factors е нежно към стомаха и не води до раздразнение. Таблетките са дъвчащи, с приятен плодов вкус.

  •           Подходящ за бременни, кърмещи и жени в детеродна възраст, при хора с желязодефицитна анемия;
  •           Високо бионаличен;
  •           Безопасен и щадящ стомашно-чревния тракт;
  •           Лесни за прием дъвчащи таблетки с плодов вкус.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in