СимплиК шампоан против косопад за мъже х 150 мл Афлофарм

Шампоан за мъже против косопад със сок от листа на алое вера.

13,61 лв. (с данък)
Reference:
Добави в списъка с желания
Описание

Косопадът е един от най-сериозните проблеми, които пряко влияят върху самочувствието и начина на живот на всеки човек. Изключение не правят и мъжете.

Оплешивяването може тотално да обсеби представителите на силния пол, засягайки всеки аспект от живота му. Мъжът губи своето самочувствие, има ниска самооценка и е лесно уязвим и чувствителен по темата.

Като изключим периодите, в които косата се обновява и сезонния косопад, характерен при смяната на сезоните особено през пролетта и лятото, падането на косата не е типично явление.

За съжаление почти 25% от мъжете започват да имат сериозни и дълготрайни проблеми с косопада още около 30-годишна възраст. Не са редки и случаите, в които частичната или пълна загуба на косата се случва около двадесетата година.

Причините за мъжкия косопад са всеобхватни и могат да се коренят както в ежедневието:

като хранителния режим, хигиенни навици и др, така и да бъдат симптоми или следствие на сериозно заболяване и медикаментозно лечение. Не може да се подминат и факторите стрес и наследственост!

Окапването на косата може да бъде причинено и от унаследена на генетична чувствителност към дихидротестостерон на космените фоликули. Интересно е и, че проучване, проведено през 2009 година, показа, че 40% от мъжете са на мнение, че мъжкият тип косопад може да се предаде на детето само от единия родител. Това обаче не е вярно. Изследвания доказаха, че оплешивяването може да бъде генетично бреме, наследено и от двамата родители.

СимплиК шампоан против косопад за мъже е специално разбработена формула за борба с мъжкия косопад. Тя предпазва от прекомерния косопад*, възстановява корените на косата и я подсилва.

СимплиК съдържа Pronalen Fibro-ActifTM, който удължава фазата на растеж на косъма, предотвратявайки косопада. Свойствата, удължаващи жизнеността на косата, са доказани при in vitro анализ.

Съставът е обогатен със сок от листа от алое вера (Aloe barbadensis), който активира растежа на косата, стимулирайки микроциркулацията и насищането на клетките на скалпа с кислород.

Съставките на СимплиК формират естествен филтър, който защитава косата от увреждаща UV радиация.

За най-добри резултати, се препоръчва редовна употреба. Очакваният ефект от продукта може да бъде повлиян от фактори като: тип и състояние на косата, генетично определени индивидуални характеристики, начин на живот и условия на околната среда.

Дерматологично тестван. 

Предупреждения:

Само за външна употреба.

Избягвайте контакт с очите и увредена кожа.

При контакт с очите, незабавно изплакнете с вода.

Да не се използва след изтичане на срока на годност.

Предупреждения:

Не използвайте Симплик шампоан при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

*въз основа на изследване на приложението, 76% от участниците потвърждават, че шампоанът намалява косопада.

Опаковка: 

СимплиК шампоан против косопад за мъже на Афлофарм се предлага в опаковка от 150 мл.

Производител:

Aflofarm / Афлофарм, Полша

Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Brand:
Свързани продукти

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in