виж още резултати
No products were found.

КСАНАДРЕН ДРЕНАТОР 300 МЛ АБОФАРМА

Неналичен продукт

Подпомага функцията на естественото дрениране на течности от тялото.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

КСАНАДРЕН ДРЕНАТОР 300 МЛ АБОФАРМА е хранителна добавка с подсладител, която е базирана на Ортосифон и Рунянка. Те подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден баланс. Съдържа Глухарче и Бреза, полезни за нормалните физиологични функции на организма. Горчивият портокал подпомага поддържането на нормално телесно тегло.

Състав: 

Вода, сок от ананас концентрат, бреза (Betula pendula Roth.,листа) титрувани до 1% хиперозид, Ортосифон (Orthosiphon stamineus Benth, листа) титрувани до 0.1% синенсетин, Глухарче ( Taraxacum officinale Weber, корен) титрувани до 2% инулин, горчив портокал (Citrus Aurantium L.,незрели плодове) титрувани до 4% синефрин, Миши уши/Рунянка/ (Hieracium pilosella L.,трева) титрувана до 1% витексин, киселина: лимонена киселина, подсладител: сукралоза, консервант, калиев сорбат.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием на КСАНАДРЕН ДРЕНАТОР 300 МЛ АБОФАРМА е 20 мл дневно:

1.Разредете 10мл от съдържанието в половин литър вода и изпийте течността сутринта след закуска и преди обяд.

2. Разредете 10мл от съдържанието в половин литър вода и изпийте течността през деня, след обяда и преди вечеря (приемът да е между храненията).

Продължителност на приема: един месец.

Важно:

Не превишавайте препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не използвайте по време на бременност и от деца под 12 годишна възраст. Консултирайте се с лекуващия Ви лекар преди употреба, ако имате сърдечно-съдови проблеми. Ако използвате продукта повече от 4 седмици е добре да се консултирате с лекуващия Ви лекар. Да не се приема при тежка бъбречна недостатъчност. Поради натуралния състав на продукта е възможна появата на напълно естествени изменения и образуването на утайка, без това да влияе на високото качество на продукта. Разклатете преди употреба.

Съхранение: 

Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Далеч от източници на топлина, при температура под 25С. След отваряне да се съхранява в хладилник.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in