виж още резултати
No products were found.

УЕЛБЕЙБИ СИРОП 150 МЛ ВИТАБИОТИКС

Най-важните витамини и минерали за вашето дете от най-ранна възраст

Прочети ощеShow less
19,49 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Сиропът Уелкид вече има ново име - Уелбейби.

Описание:

УЕЛБЕЙБИ СИРОП 150 МЛ ВИТАБИОТИКС е специален комплекс от мултивитамини и минерали под формата на сироп за перорален прием. Подходящ е за бебета и малки деца - от 3 месеца до 5 годинки. УЕЛБЕЙБИ СИРОП 150 МЛ ВИТАБИОТИКС подпомага изграждането на здрави кости и зъбки, поддържа доброто здраве и енергичност на детето, укрепва имунната система.

За здрави кости и зъбки: УЕЛБЕЙБИ СИРОП 150 МЛ ВИТАБИОТИКС съдържа витамин D3 и минерали като цинк, които подпомагат бързия растеж на детския организъм, изграждането на здрава костна система и растежа на зъбите. 

За изграждане на кръвта: Желязо, витамин В12 и фолиевата киселина са важни за хемоглобина и изграждането на здрава кръв, пренасянето на кислорода и други хранителни добавки през кръвоносната система.

Мозък и Очи: Витамините от В групата заедно с желязото и цинка играят важна роля за правилното функциониране на мозъка. Желязото е необходимо за изграждането на паметта и в последствие за учението на детето. Той е част от хемоглобина в червените кръвни тела, помага за придвижването на кислорода от дробовете до всички телесни тъкани включително и мозъка. 

Освобождаване на енергия: УЕЛБЕЙБИ СИРОП 150 МЛ ВИТАБИОТИКС съдържа 500 милиграма екстракт от швейцарски алпийски малц като източник на енергия. Децата се нуждаят от витамините от В групата, за да преобразуват въглехидратите от храната в енергия.

Състав:

5 мл. УЕЛБЕЙБИ СИРОП 150 МЛ ВИТАБИОТИКС съдържа: Витамин А - 133 mcg, Витамин С - 30 mg, Витамин D3 - 2.5 mcg, Витамин Е - 5 mg, Витамин В1 - 0.5 mg, Витамин В2 - 0.8 mg, Витамин В3 - 6 mg, Витамин В6 - 0.5 mg, Фолиева киселина - 80 mcg, Витамин В12 - 1 mcg, Пантотенова киселина - 2 mg, Цинк - 2.5 mg  Желязо - 4 mg, Мед - 100 mcg, Ленено семе - 31 mg, Малцов екстракт - 500 mg.

Начин на употреба:

Бебета (3-6 месеца) - 2,5 милилитра (половин чаена лъжичка) дневно.

Деца (7 месеца до 5 години) - 5 милилитра (една чаена лъжичка) дневно

Измивайте лъжичката след всеки прием. Използвайте до 3 месеца след отваряне на продукта. Разклатете преди употреба.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in