виж още резултати
No products were found.

BEKLEY ORGANICS ПЛОДОВ ЧАЙ ОТ МЕСЕЦ 4+ Х 20 ПАК.

Освежаваща напитка, която снабдява организма на бебето и малко дете с важни витамини и минерали.

Прочети ощеShow less
4,99 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

Снабдява с важни витамини и минерали. Специалната комбинация Bekley от традиционно утвърдени съставки, грижливо подбрани и отгледани в екологично чисти райони е подходяща за бебета от най-ранна възраст. Ценните съставки на чая го правят подходящ за всекидневна употреба. Може да се въведе при започване на захранването.

Начин на употреба:
За бебета след 4 мес. възраст. Може да се приема вместо вода и да се използва при приготвяне на адаптирано мляко или храна. 

Начин на приготвяне:
Залейте едно филтърно пакетче чай с 200 мл. вряла вода и запарете за 5 минути. Може да се консумира студен.

Състав
:
Сушена Ябълка*, Шипка*, Глог*, Резене*, Червена малина Лист*, Лавандула*.
*Продукт на биологичното земеделие.

Опаковка:
 
20 филтърни пакетчета /30г./

За марката:

Чайовете с марка Бейкли Органикс не съдържат никакви добавъчни химични вещества. Използваните билки са внимателно подбрани и в преобладаващата си част са продукт на сертифицирано биологично земеделие, отгледани под най-строг контрол. Не са подлагани на каквато и да е химична преработка. Изсушени са и са пакетирани в оптимално обезпрашена среда при най-високи стандарти за хигиена, за запазване на естествените им качества.

Според предназначението на чая, комбинацията от билки е най-грижливо съчетана, така че да има максимално благотворно въздействие върху организма на бебето и майката, както и да предоставя комплекс от жизнено необходими витамини и минерали, изключително важни за бързия растеж на бебешкия и детския организъм.

Стремежът на екипът на фирмата е да създава най-качествени, натурални и незамърсени продукти, подходящи за детският организъм.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in