виж още резултати
No products were found.

BEKLEY ORGANICS ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЧАЙ Х 20 ПАК.

За добро храносмилане и облекчаване при колики.

Прочети ощеShow less
4,99 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

Храносмилателен чай Bekley спомага за улесняване храносмилането при бебета и малки деца. Специалната комбинация от традиционно утвърдени билки, подходящи за новородени, облекчава болките при колики в стомаха, като подпомага освобождаването на газове.
 
При кърмене, чаят е подходящ да се приема от бебето чрез майчиното мляко. Може да се използва вместо вода при приготвянето на адаптирано мляко или при приготвянето на храна в периода на захранването. Полезните съставки на билките го правят подходящ и препоръчителен за ежедневна консумация.

Начин на приготвяне:
Залейте едно филтърно пакетче чай с 200 мл. вряла вода и запарете за 5 минути. Може да се консумира студен.

Състав
:
Копър плод*, Маточина*, Ким*, Кориандър*.
*Продукт на биологичното земеделие.

Опаковка:
 20 филтърни пакетчета /30г./

За марката:

Чайовете с марка Бейкли Органикс не съдържат никакви добавъчни химични вещества. Използваните билки са внимателно подбрани и в преобладаващата си част са продукт на сертифицирано биологично земеделие, отгледани под най-строг контрол. Не са подлагани на каквато и да е химична преработка. Изсушени са и са пакетирани в оптимално обезпрашена среда при най-високи стандарти за хигиена, за запазване на естествените им качества.

Според предназначението на чая, комбинацията от билки е най-грижливо съчетана, така че да има максимално благотворно въздействие върху организма на бебето и майката, както и да предоставя комплекс от жизнено необходими витамини и минерали, изключително важни за бързия растеж на бебешкия и детския организъм.

Стремежът на екипът на фирмата е да създава най-качествени, натурални и незамърсени продукти, подходящи за детският организъм.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in