виж още резултати
No products were found.

Натура Микс Адвансд подсилване саше х 20 Абока

С пчелно млечице, ацерола и микс от червени плодове.

За добър детски имунитет.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

С пчелно млечице, ацерола и Cyanidin-3 (микс от червени плодове). С ацерола, източник на витамин C, който допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. За деца и възрастни. Периоди на изтощение, умора и възстановяване след боледуване. Смяна на сезона. Изтощителни ежедневни дейности.

Natura Mix Advanced Подсилване е 100% натурален продукт, валидиран от модерните научни платформи на научноизследователския отдел на Aboca, които позволяват да се определят класовете на съдържащите се в продукта вещества като витамини, липиди, антоцианини, други флавоноиди, минерали и аминокиселини, естествено съдържащи се в пчелното млечице, ацеролата и Cyanidin-3  (микс от червени плодове).

Natura Mix Advanced Подсилване допринася за намаляване на умората и напрежението и за нормалната функция на имунната система благодарение на витамин C, присъстващ в екстракта от ацерола.

Продуктът съдържа още уникалното пчелно млечице на Aboca, лиофилизирано от 600 mg прясно пчелно млечице.

Формулата е обогатена с микс от червени плодове Cyanidin-3 с високо съдържание на антоцианини, съставен от лиофилизирани сокове от боровинка, черен бъз и къпина, специално подбрани поради синергичното им действие. По-специално, лиофилизираният сок от боровинка има антиоксидантно действие, а лиофилизираният сок от черен бъз укрепва естествените защитни сили на организма. Поради тези свои характеристики Natura Mix Advanced Подсилване е показан в следните случаи:

периоди на изтощение, умора и възстановяване след боледуване

смяна на сезона

изтощителни ежедневни дейности.

Natura Mix Advanced Подсилване е идеален за деца, показан и за възрастни, които се нуждаят от средство за укрепване без компоненти, които могат да предизвикат възбуда или да попречат на съня.

ДОЗИРОВКА 

Препоръчва се да се приема по 1 саше дневно, за предпочитане сутрин, при деца под 6 години и по 2 сашета дневно при деца над 6 години и възрастни. Съдържанието на сашето може да се разтвори направо в устата или да се приема разтворено във вода, плодов сок или кисело мляко.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in