виж още резултати
No products were found.

Фимозин гел при фимоза и синехия х 30 мл

Фимозин гел е медицинско изделие при фимоза при момчетата и синехия при момичетата.

Прочети ощеShow less
26,45 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Фимозин гел при фимоза и синехия х 30 мл

Фимозин гел е медицинско изделие за локално приложение при състояния, засягащи лигавицата на половите органи в детска възраст – фимози и синехии.

Продуктът е формулиран с 2% аделмидрол (INN), хиалуронова акиселина, биотин, бромелаин и фитосфингозин с изразен синергичен ефект върху комфорта и физиологичното състояние на тъканта на препуциума и срамните устни.

Специфичната формула на Фимозин гел допринася за контролиране на хиперреакативността и за подобряване еластичността на гениталната лигавица, като по този начин повлиява положително симптомите и спомага за по-доброто възстановяване в следоперативния период.

ПРЕДИМСТВА на Фимозин гел при фимоза и синехия х 30 мл:

Съдейства за облекчаване на дразненето и за подобряване еластичността на тъканта, оказвайки подхранващ, лубрикиращ, успокояващ и противовъзпалителен ефект.

Спомага възстановяването след операции, осигурявайки по-добра реепителизация и контрол на локалната микрофлора.

Допринася за намаляване на риска от повторно възникване на състоянието.

СЪСТАВ Фимозин гел при фимоза и синехия х 30 мл:

Вода, аделмидрол (INN), натриев PCA, новеон АА-1 поликарбофил, ПЕГ-40, хидрогенирано рициново масло, натриев хидроксид, поливинилов алкохол, бромелаин, 2-бромо-2-нитропропан-1,3-диол, натриев хиалуронат, транс-2-додецендиова киселина, натриев дехидроацетат, уснинова киселина, фитосфингозин, биотин.

Начин на употреба:

Нанесете Фимозин гел равномерно върху засегнатата област и масажирайте бавно, за да подпомогнете проникването. Нанасяйте два или повече пъти на ден, докато симптомите отзвучат или съгласно препоръките на вашия лекар.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in