виж още резултати
No products were found.

Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд

Фибролекс със серазими, кверцетин, бромелаин, селен и витамини:

 - Спомага за намаляване на риска от образуването на тромби;

 - Намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб;

 - Намалява възпалителните процеси в тялото;

 - Подпомага възстановяването;

 - Подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове;

 - Намалява болката и отока при травми на опорно-двигателния апарат;

 - Предотвратява застойните явления в белия дроб, като спомага за отделяне и изчистване на натрупания секрет.

Прочети ощеShow less
22,98 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд

Хранителна добавка за белите дробове, кръвоносната система със серазими, кверцетин, бромелаин, селен и витамини. Спомага за намаляване на риска от образуването на тромби, намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб, както и подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове.

Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд съдържа революционна комбинация от ензими, биофлавоноиди, витамини и минерали за здрава респираторна система, сърце, кръвоносни съдове, стави и мускули!

Протеолитичната ензимна терапия намира все по-широко приложение при различни състояния и заболявания. Фибролекс® съдържа патентован протеолитичен ензимен бленд с висока активност, мощни антиоксиданти, витамини и минерали които имат способността бързо, ефективно и безопасно да облекчават редица симптоми, свързани с възпаление и заболявания на много от системите в организма. Ето какви са основните ползи от приема на Фибролекс®:

 • Благоприятства функцията на дихателната система и белите дробове;
 • Намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб;
 • Намалява възпалителните процеси в тялото и подпомага възстановяването;
 • Подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове и спомага за намаляване на риска от образуването на тромби;
 • Намалява болката и отока при травми на опорно-двигателния апарат;
 • Предотвратява застойните явления в белия дроб, като спомага за отделяне и изчистване на натрупания секрет;
 • Действа благоприятно върху състоянието на кръвоносните съдове и редуцира образуването на атеросклеротични плаки;
 • Поддържа имунитета.

Какво съдържа Фибролекс® за белите дробове и кръвоносната система?

Състав за 1 капсула:

Serrazimes – 33 mg (с активност 606000 U/g)

Кверцетин – 110 mg

Бромелаин – 220 mg (с активност 1200 GDU/g)

Фолиева киселина – 70 µg

Витамин B6 – 0.5 mg

Витамин B12 – 1 µg

Селен – 20 µg

Помощни вещества: антислепващи агенти (микрокристална целулоза, Магнезиев стеарат), растителни капсули - DR - caps (хипромелоза).


Как действат активните съставки на Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд?

SERRAZIMES® 

Serrazimes® (Серазими) е патентован ензимен протеолитичен бленд, за който е доказано, че разгражда протеиновите субстрати по начин, подобен на серациопептидазата. Тази изключителна протеолитична ензимна бленда е създадена за подпомагане на дихателната, имунната, сърдечно-съдовото и скелетно-мускулната сиистеми.

Протеолитичните ензими имат способността да разграждат специфични протеини, свързвани с възпалителните процеси. Te притежават доказано противовъзпалително, противооточно и болкоуспокояващо действие. При много белодробни инфекции има повишен риск от фиброзиране на белодробна тъкан и намаляване на дихателния капацитет. Протеолитичните ензими разграждат нефункционалните тъкани, като коагулиралите фибрини по време на възпалението и намалява вероятността от фиброзиране на белодроната тъкан по време и след отшумяване на инфекцията. Освен това подпомагат естествената фибринолитична активност на плазмина и спомага за намален риск от образуване на тромби.

КВЕРЦЕТИН

Кверцетинът е растителен флавоноид, който притежава изключително много ползи за здравето. Кверцетинът е мощен антиоксидант и естествено противовъзпалително средство. През последните години се правят редица изследвания с цел да се докаже положителния ефект на това съединение за оздравителните процеси на организма.

От няколко научни изследвания става ясно, че кверцетинът има способността да възпрепятства разпространението и възпроизвеждането на много РНК-вируси, което го прави изключително подходящ в периоди на повишена циркулация на вирусни и респираторни инфекции. Противовъзпалителното действие на кверцетина се изразява чрез стимулиране производството на противовъзпалителни цитокини, като същевременно балансира имунната система според нуждите на организма и подпомага борбата с вирусните и бактериални инфекции. Като мощен антиоксидант, кверцетинът защитава клетките от оксидативния стрес. Също така подпомага нормалната функция на сърцето и кръвоносните съдове и намалява риска от сърдечно-съдови инциденти като инсулт и инфаркт.

Кверцетинът е едно от най-обещаващите натурални средства, като все повече разкрива своя потенциал и здравословни ползи за всички органи и системи в организма.

БРОМЕЛАИН

Бромелаинът е ензим, който се съдържа в ананаса. Той има протеолитично действие и подпомага смилането на протеините. Бромелаинът подпомага функционирането на стомашно-чревния тракт, като също така благоприятства функцията на имунната система и намалява хроничните възпаления в организма. Ензимът подпомага храносмилането, намалява образуването на газове и тежест.

Бромелаинът подпомага фибринолизата и предотвратява формирането на отоци и хематоми по тялото. Притежава противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, като активността му е свързана с инхибиране на възпалителните медиатори. Подпомага реепитализацията при кожни наранявания.

ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА

Фолиевата киселина има важна роля в процесите на клетъчно делене. Допринася за синтеза на нуклеинови киселини. Фолиевата киселина допринася за нормалната функция на нервната и опорно-двигателната система.

ВИТАМИН B6

Витамин B6 играе съществена роля в клетъчния метаболизъм. Участва в синтеза на допамин, серотонин, гама-аминомаслена киселина. Подпомага превръщането на някои аминокиселини в невромедиатори.

ВИТАМИН B12

Витамин B12 спомага за нормалното функциониране на мозъчната дейност и подпомага нервно-мускулния апарат при движение. Комбинацията от фолиева киселина, витамин B6 и витамин B12 допринася за намаляване на стойностите на хомоцистеина в кръвта. По този начин се редуцира риска от образуване на атеросклеротични плаки и се намалява вероятността от възникване на инсулт и инфаркт.

СЕЛЕН

Селенът е изключително ценен микроелемент, от важно значение за нормалното функциониране на организма. Тъй като храните са бедни на селен, е необходимо да осигурим допълнителен прием. Той е важен компонент в много ензимни системи и играе съществена роля в редица метаболитни процеси. Селенът стимулира имунната система и подобрява устойчивостта на организма към вируси и други патогени. Според последни изследвания на учените, селенизацията на органзима е изключително важна. Те казват, че има пряка доказана връзка между агресивността на РНК-вирусите и селеновия дефицит, както и че вирусните инфекции значимо редуцират серумните нива на селена, т.е. и те самите създават такъв дефицит. От това става ясно, че адекватния прием на селен е необходим на организма за борба с вирусите. Той има изключително мощно антиоксидантно действие и повишава имунната защита, което е много важно в период на чести вирусни инфекции. Селенът е особено нужен за нормалната функция на дихателните пътища и белите дробове, които основно се атакуват от респираторните вируси. Селенът спомага за синтеза на хормони на щитовидната жлеза, като допринася за нейната нормална функция. Има благоприятен ефект върху състоянието и на други системи, като допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, подпомага сперматогенезата, оказва положително въздействие върху косата и ноктите и спомага за забавяне на процесите на стареене.При какви състояния е подходящ за прием Фибролекс® капсули за белите дробове х 30 Витаголд?

 • Възпалителни заболявания на белия дроб (в острата фаза и фазата на възстановяване);
 • След травми и хирургични интервенции;
 • Артроза и остеоартрит;
 • Атеросклероза;
 • Трудно зарастващи рани и белези;
 • Повишена склонност към кръвосъсирване;
 • Повишен риск от мозъчно-съдови инциденти;
 • Манипулации в денталната медицина (екстракции на зъби);
 • Повишено физическо натоварване;
 • Астма и бронхит;
 • Синузит.

Как се приема Фибролекс® капсули за белите дробове х 30 Витаголд?

Препоръчва се прием от 1 капсула три пъти дневно, 30 минути преди или 2 часа след хранене.

За производството на продукта се използват специални DR-растителни стомашно-устойчиви капсули, които защитават ензимите от неблагоприятната среда в стомаха. По този начин се запазва активността на ензимите и се постига максимален и сигурен ефект.

Производител:

Vitagold / Витаголд, България

Опаковка:

Фибролекс капсули за белите дробове на Витаголд се предлага в опаковка от 30 капсули.Фибролекс със серазими, кверцетин, бромелаин, селен и витамини спомага за намаляване на риска от образуването на тромби, подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове, както и намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in