виж още резултати
No produts were found.

Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд

Фибролекс със серазими, кверцетин, бромелаин, селен и витамини:

 - Спомага за намаляване на риска от образуването на тромби;

 - Намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб;

 - Намалява възпалителните процеси в тялото;

 - Подпомага възстановяването;

 - Подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове;

 - Намалява болката и отока при травми на опорно-двигателния апарат;

 - Предотвратява застойните явления в белия дроб, като спомага за отделяне и изчистване на натрупания секрет.

Прочети ощеShow less
23,20 лв. (с данък)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд

Хранителна добавка за белите дробове, кръвоносната система със серазими, кверцетин, бромелаин, селен и витамини. Спомага за намаляване на риска от образуването на тромби, намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб, както и подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове.

Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд съдържа революционна комбинация от ензими, биофлавоноиди, витамини и минерали за здрава респираторна система, сърце, кръвоносни съдове, стави и мускули!

Протеолитичната ензимна терапия намира все по-широко приложение при различни състояния и заболявания. Фибролекс® съдържа патентован протеолитичен ензимен бленд с висока активност, мощни антиоксиданти, витамини и минерали които имат способността бързо, ефективно и безопасно да облекчават редица симптоми, свързани с възпаление и заболявания на много от системите в организма. Ето какви са основните ползи от приема на Фибролекс®:

 • Благоприятства функцията на дихателната система и белите дробове;
 • Намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб;
 • Намалява възпалителните процеси в тялото и подпомага възстановяването;
 • Подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове и спомага за намаляване на риска от образуването на тромби;
 • Намалява болката и отока при травми на опорно-двигателния апарат;
 • Предотвратява застойните явления в белия дроб, като спомага за отделяне и изчистване на натрупания секрет;
 • Действа благоприятно върху състоянието на кръвоносните съдове и редуцира образуването на атеросклеротични плаки;
 • Поддържа имунитета.

Какво съдържа Фибролекс® за белите дробове и кръвоносната система?

Състав за 1 капсула:

Serrazimes – 33 mg (с активност 606000 U/g)

Кверцетин – 110 mg

Бромелаин – 220 mg (с активност 1200 GDU/g)

Фолиева киселина – 70 µg

Витамин B6 – 0.5 mg

Витамин B12 – 1 µg

Селен – 20 µg

Помощни вещества: антислепващи агенти (микрокристална целулоза, Магнезиев стеарат), растителни капсули - DR - caps (хипромелоза).


Как действат активните съставки на Фибролекс капсули за белите дробове х 30 Витаголд?

SERRAZIMES® 

Serrazimes® (Серазими) е патентован ензимен протеолитичен бленд, за който е доказано, че разгражда протеиновите субстрати по начин, подобен на серациопептидазата. Тази изключителна протеолитична ензимна бленда е създадена за подпомагане на дихателната, имунната, сърдечно-съдовото и скелетно-мускулната сиистеми.

Протеолитичните ензими имат способността да разграждат специфични протеини, свързвани с възпалителните процеси. Te притежават доказано противовъзпалително, противооточно и болкоуспокояващо действие. При много белодробни инфекции има повишен риск от фиброзиране на белодробна тъкан и намаляване на дихателния капацитет. Протеолитичните ензими разграждат нефункционалните тъкани, като коагулиралите фибрини по време на възпалението и намалява вероятността от фиброзиране на белодроната тъкан по време и след отшумяване на инфекцията. Освен това подпомагат естествената фибринолитична активност на плазмина и спомага за намален риск от образуване на тромби.

КВЕРЦЕТИН

Кверцетинът е растителен флавоноид, който притежава изключително много ползи за здравето. Кверцетинът е мощен антиоксидант и естествено противовъзпалително средство. През последните години се правят редица изследвания с цел да се докаже положителния ефект на това съединение за оздравителните процеси на организма.

От няколко научни изследвания става ясно, че кверцетинът има способността да възпрепятства разпространението и възпроизвеждането на много РНК-вируси, което го прави изключително подходящ в периоди на повишена циркулация на вирусни и респираторни инфекции. Противовъзпалителното действие на кверцетина се изразява чрез стимулиране производството на противовъзпалителни цитокини, като същевременно балансира имунната система според нуждите на организма и подпомага борбата с вирусните и бактериални инфекции. Като мощен антиоксидант, кверцетинът защитава клетките от оксидативния стрес. Също така подпомага нормалната функция на сърцето и кръвоносните съдове и намалява риска от сърдечно-съдови инциденти като инсулт и инфаркт.

Кверцетинът е едно от най-обещаващите натурални средства, като все повече разкрива своя потенциал и здравословни ползи за всички органи и системи в организма.

БРОМЕЛАИН

Бромелаинът е ензим, който се съдържа в ананаса. Той има протеолитично действие и подпомага смилането на протеините. Бромелаинът подпомага функционирането на стомашно-чревния тракт, като също така благоприятства функцията на имунната система и намалява хроничните възпаления в организма. Ензимът подпомага храносмилането, намалява образуването на газове и тежест.

Бромелаинът подпомага фибринолизата и предотвратява формирането на отоци и хематоми по тялото. Притежава противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, като активността му е свързана с инхибиране на възпалителните медиатори. Подпомага реепитализацията при кожни наранявания.

ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА

Фолиевата киселина има важна роля в процесите на клетъчно делене. Допринася за синтеза на нуклеинови киселини. Фолиевата киселина допринася за нормалната функция на нервната и опорно-двигателната система.

ВИТАМИН B6

Витамин B6 играе съществена роля в клетъчния метаболизъм. Участва в синтеза на допамин, серотонин, гама-аминомаслена киселина. Подпомага превръщането на някои аминокиселини в невромедиатори.

ВИТАМИН B12

Витамин B12 спомага за нормалното функциониране на мозъчната дейност и подпомага нервно-мускулния апарат при движение. Комбинацията от фолиева киселина, витамин B6 и витамин B12 допринася за намаляване на стойностите на хомоцистеина в кръвта. По този начин се редуцира риска от образуване на атеросклеротични плаки и се намалява вероятността от възникване на инсулт и инфаркт.

СЕЛЕН

Селенът е изключително ценен микроелемент, от важно значение за нормалното функциониране на организма. Тъй като храните са бедни на селен, е необходимо да осигурим допълнителен прием. Той е важен компонент в много ензимни системи и играе съществена роля в редица метаболитни процеси. Селенът стимулира имунната система и подобрява устойчивостта на организма към вируси и други патогени. Според последни изследвания на учените, селенизацията на органзима е изключително важна. Те казват, че има пряка доказана връзка между агресивността на РНК-вирусите и селеновия дефицит, както и че вирусните инфекции значимо редуцират серумните нива на селена, т.е. и те самите създават такъв дефицит. От това става ясно, че адекватния прием на селен е необходим на организма за борба с вирусите. Той има изключително мощно антиоксидантно действие и повишава имунната защита, което е много важно в период на чести вирусни инфекции. Селенът е особено нужен за нормалната функция на дихателните пътища и белите дробове, които основно се атакуват от респираторните вируси. Селенът спомага за синтеза на хормони на щитовидната жлеза, като допринася за нейната нормална функция. Има благоприятен ефект върху състоянието и на други системи, като допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, подпомага сперматогенезата, оказва положително въздействие върху косата и ноктите и спомага за забавяне на процесите на стареене.При какви състояния е подходящ за прием Фибролекс® капсули за белите дробове х 30 Витаголд?

 • Възпалителни заболявания на белия дроб (в острата фаза и фазата на възстановяване);
 • След травми и хирургични интервенции;
 • Артроза и остеоартрит;
 • Атеросклероза;
 • Трудно зарастващи рани и белези;
 • Повишена склонност към кръвосъсирване;
 • Повишен риск от мозъчно-съдови инциденти;
 • Манипулации в денталната медицина (екстракции на зъби);
 • Повишено физическо натоварване;
 • Астма и бронхит;
 • Синузит.

Как се приема Фибролекс® капсули за белите дробове х 30 Витаголд?

Препоръчва се прием от 1 капсула три пъти дневно, 30 минути преди или 2 часа след хранене.

За производството на продукта се използват специални DR-растителни стомашно-устойчиви капсули, които защитават ензимите от неблагоприятната среда в стомаха. По този начин се запазва активността на ензимите и се постига максимален и сигурен ефект.

Производител:

Vitagold / Витаголд, България

Опаковка:

Фибролекс капсули за белите дробове на Витаголд се предлага в опаковка от 30 капсули.Фибролекс със серазими, кверцетин, бромелаин, селен и витамини спомага за намаляване на риска от образуването на тромби, подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове, както и намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб.

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
Доставка
You may also like
Хранителни добавки
Health Aid
29,60 лв. (с данък)
Бетаимун съдържа комбинация от червена и черна боровинка, екстракт от борова кора, смесени каротиноиди, коензим Q 10, цитрусови биофлавоноиди, полифеноли от червено грозде (ресвератрол), внимателно подбрани витамини и...
За децата
11,79 лв. (с данък)
Подходящо за деца от 1-годишна възраст 👦👧 Безалкохолен разтвор на прополис и билкови екстракти. При болно и възпалено гърло. Противовъзпалително и аналгетично действие. Спреят има апликатор с дълго рамо за...
За сърцето и кръвоносната система
Natural Factors
86,48 лв. (с данък)
Ацетил Л-Карнитин, Коензим Q10, Opitac™ L-глутатион, енизима супероксид дисмутаза (SOD) и екстракти от грах, ябълка и пъпеш за оптимизиране на митохондриалната функция.
Медицински изделия
8,73 лв. (с данък)9,90 лв.
Спрей за нос Назик при хрема се прилага за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след...
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Полезен? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Напиши коментар

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Отговори @ANSWERS_NB@ Харесвания @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Неодобрения @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Коментари @COMMENTS_NB@
Напиши отговор Добави коментар
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Отговор
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Добави коментар @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in