виж още резултати
No products were found.

Синулан Експрес Форте спрей, 15 мл

Натурален продукт, който отпушва бързо носа, облекчава болката и налягането в синусите и елиминира вирусите и бактериите, натрупани в носната кухина.

Образува защитен филм и предпазва назалната повърхност от сухота, дразнители и външни, неблагоприятни фактори. 

Прочети ощеShow less
0,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Синулан Експрес Форте спрей, 15 мл

Синулан Експрес Форте спрей е натурален продукт, който отпушва бързо носа, облекчава болката и налягането в синусите и елиминира вирусите и бактериите, натрупани в носната кухина.

Под формата на хипертоничен спрей, Синулан Форте Експрес от Валмарк се бори срещу ринит и синузит. 

Натурален продукт, който отпушва бързо носа, облекчава болката и налягането в синусите и елиминира вирусите и бактериите, натрупани в носната кухина. Спреят създава осмотично активен филм върху лигавицата при впръскване, който естествено предизвиква отделяне на вода от нея. Натрупаните секрети се разреждат и изчистват от носните ходове. Този процес отпушва синусите, намалява налягането в кухините, както и свързаната с него болка. Образува защитен филм и предпазва назалната повърхност от сухота, дразнители и външни, неблагоприятни фактори. Благодарение на натуралния състав за физиологично действие, дишането се подобрява. 

СЪСТАВ Синулан Експрес Форте спрей, 15 мл: 

Глицерол, Етерични масла, Мента (Mentha Piperita), Евкалипт (Eucalyptus globulus), Мащерка (Thymus satureioides), Розмарин (Rosmarinus officinalis).

НАЧИН НА УПОТРЕБА Синулан Експрес Форте спрей, 15 мл:

Преди да използвате продукта, почистете добре носа. При първоначална употреба натиснете дозатора докато се появи фина мъгла. Разклатете продукта и поставете накрайника в едната ноздра, натиснете и впръскайте. Вдишайте, като едновременно впръсквайте 2-3 пъти във всяка ноздра. Може да повтаряте процедурата 3 или повече пъти на ден при нужда, до пълно оздравяване. 

Продуктът може да се използва от възрастни и деца над 12 г., както и от бременни и кърмещи жени.

Само за външна употреба. Не го използвайте, ако сте алергични или имате чувствителност към някое от веществата, посочени в състава. Може да се появи слабо усещане на щипене в първите 10-15 минути след използването на Синулан Експрес Форте, дължащо се на неговия механизъм на действие. Препоръчително е ако дразненето е твърде силно или продължително, да спрете използването на продукта, поради вероятно наличие на алергична реакция към някоя от съставките. Ефектът от спрея се проявява в рамките на 10-15 минути и е съпроводен с обилно отделяне на секрет от носа. Не прилагайте повторно в този период. Отделянето на секрети може да продължи до 4-6 часа в зависимост от състоянието.

Производител:

Stada / Стада

Опаковка:

Синулан Експрес Форте спрей се предлага в опаковка от 15 мл.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in