виж още резултати
No products were found.

Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей

За нормалното състояние на млечните жлези и метаболизма на естрогена при жените. 

Поддържа здравето на женските гърди.

Само растителни съставки, без хормони. 

Прочети ощеShow less
181,38 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей е висококачествен продукт, създаден в сътрудничество с д-р Кристин Хорнър – американски хирург, автор и експерт в сферата на природната медицина и в частност – женското здраве. Д-р Хорнър успява да прокара успешно национална кампания за приемане на закон, който задължава застрахователните компании в Америка да покриват пластичната реконструкция на женските гърди след мастектомия (отстраняване на гърдата).

Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей е продукт, създаден на база многогодишния опит на доктор Хорнър, който осигурява, максимално безвредна и оптимално балансирана комбинация от хранителни вещества за здравословното функциониране и състояние на млечните жлези.

Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей е растителна формула за поддържане здравето на бюста. Протектив Брест Формула е богат източник на хранителни вещества, оказващи благоприятно въздействие върху хормоналния баланс и здравето на млечните жлези.

Продуктът е отличен заместител на хормонална терапия, без риск от странични ефекти.

Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей:

 - насърчава хормоналния баланс при жените като регулира и освобождава женското тяло от излишния естроген;

 - детоксикира тялото и осигурява силна антиоксидантна защита срещу свободните радикали;

 - повишава съпротивителните сили на организма и стимулира естествения противовъзпалителен отговор на тялото.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей:

ВИТАМИН D3 (холекалциферол) 

Наред с широкото му приложение за здравето на костите и зъбите, витамин D3 играе ключова роля като блокира излишния естроген в женското тяло. Дефицитът на витамина е свързан с повишен  риск от развитие на рак на гърдата, затова неговите нива трябва да бъдат поддържани в норма. Витамин D повишава имунитета, улеснява регулацията на хормоните и спомага за подобряване на настроението.

КАЛЦИЙ (калциев D-глюкaрат) 

Калциевият D-глюкарат редуцира по естествен начин нивата на излишния естроген. Проучванията сочат, че е ефективен фактор за превенция на рак с хормонален характер - рак на гърдата и на простата. Друго свойство на веществото е неговият детоксикиращ ефект.

КУРКУМА

Притежава мощни антивъзпалителни, успокояващи, обезболяващи и детоксикиращи свойства. Куркуминоидите (активните вещества в куркумата) оказват противоракови ефекти. Те имат благоприятно въздействие за стопиране развитието на раковите клетки и неутрализирането им.

ЗЕЛЕН ЧАЙ

Съдържа полифенолни антиоксиданти, наречени катехини, които предпазват тялото от оксидативен стрес и намаляват възпалението. Това се отразява благоприятно както на сърдечната и мозъчна дейност, така и за клетъчното здраве като цяло.

ДИИНДОЛИЛМЕТАН КОМПЛЕКС (DIM)

Осигурява на женския организъм  дииндолилметан (DIM). DIM естествено се съдържа в кръстоцветните зеленчуци като зеле, броколи, брюкселско зеле и карфиол. Основната роля на DIM в организма е да подпомага поддържането на здравословен баланс и метаболизъм на естрогените. DIM подобрява съотношението 2:16 – увеличава нивата на „полезния” метаболит 2-хидроксиестроген и понижава тези на „потенциално канцерогенния” 16-Хидроксиестроген. 

Формулата, използвана в Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей е по патентована технология. За разлика от конвенционалната хормонозаместителна терапия, DIM предлага аналогичен ефект, без рискове за здравето.

ГРОЗДОВО СЕМЕ

Богат източник на антиоксиданти, включително фенолни киселини, антоцианини, флавоноиди и олигомерни проантоцианидинови комплекси. Високото съдържание на антиоксиданти, прави гроздовото семе ефективно средство за борба с оксидативния стрес, увреждането на тъканите и за превенция срещу заболявания. Мощната антиоксидантна активност на грозодовото семе може да доведе до потенциални антиракови ефекти, в това число и рак на гърдата. Проведени проучвания сочат, че приемът на гроздово семе може да увеличи ефекта при химиотерапия.

МАЙТАКЕ (D- фракция)

Медицинските гъби майтаке са известни със своето имуномодулиращо действие. Богати са на антиоксиданти, бета-глюкани, витамините B и C, минерали и аминокиселини. Освен това, те са ефективни за регулиране нивата на кръвната захар, понижаване на холестерола, насърчават адаптацията на организма при стрес. Според проведени проучвания, гъбите майтаке могат да бъдат използвани като превантивно средство срещу рак на гърдата. Също така, те подпомагат тялото за спиране растежа и размножаването на раковите клетки.


СЪСТАВ Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей:

Съставки в 2 капсули (препоръчителен дневен прием):

Витамин D3 (холекалциферол)10 µg
Калций (калциев D-глюкaрат)24 mg
Kуркума коренище, екстракт, стандартизиран до 95% куркуминоиди (950 mg)1000 mg

Зелен чай (лист) екстракт, стандартизиран до 80% полифеноли (400 mg),

50% епигалокатехинов галат (275 mg)

500 mg
Калциев D-глюкарат200 mg
Дииондолилметан  комплекс (BR-DIM®) Indoplex®120 mg    
Гроздово семе екстракт, стандартизиран до 95% полифеноли (95 mg), включително процианидолови олигомери100 mg   
Майтаке екстракт, стандартизиран до 30% чиста D-фракция (27 mg)90 mg


Други съставки: Целулоза, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, модифицирано нишесте, токоферсолан, фосфатидил холин, титаниев диоксид (за цвят), глицерин, зеленчуков сок (за цвят), лимонена киселина, силиконов диоксид.

Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей НЕ СЪДЪРЖА Изкуствени аромати, консерванти, глутен, млечни продукти, пшеница, дрожди.


ДОЗИРОВКА 
Протектив Брест Формула табл. х 60 Нейчърс Уей:

по 2 таблетки дневно, за предпочитане с храна.


Забележка: Не използвайте при кърмене, бременност или вероятност за бременност. Може да предизвика оцветяване на урината. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.


Производител:

Nature's Way / Нейчърс Уей, САЩ

Опаковка:

Протектив Брест Формула табл. на Нейчърс Уей се предлага в опаковка от 60 таблетки.

Протектив Брест Формула табл. на Нейчърс Уей допринася за нормалния естрогенен метаболизъм и нормално функциониране на женския организъм. Подпомага нормалното състояние на млечните жлези у жените.

Прочети ощеShow less
Product Details
05886
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in