виж още резултати
No products were found.

ПКОС кеар Грижа при Поликистозен Овариален Синдром х 129 г Натурал Факторс

При синдром на поликистозните яйчници. Регулира менструалния цикъл и редуцира тестостерона. В подкрепа на фертилитета и кръвната захар.

Прочети ощеShow less
86,27 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ПКОС кеар Грижа при Поликистозен Овариален Синдром х 129 г Натурал Факторс

PCOS Care осигурява двете естествени и допълващи се форми на инозитол, които клинично доказано подобряват както яйчниковата, така и метаболитната функция при жени със синдром на поликистозните яйчници (PCOS). Много клинични проучвания с мио-инозитол показат положителен ефект върху спонтанната овулация и върху мейотичното съзряване и качество на яйцеклетките, както и подобрения в метаболитните рискови фактори и редуциране нивата на андрогени при жени с PCOS. Метаанализ на седем проучвания показва, че мио-инозитолът увеличава процента на бременност сред субфертилни жени, подложени на индукция на овулация за ICSI или IVF-ET, както и намаляване броя на неподходящите яйцеклетки.

По подобен начин е доказано, че D-хиро-инозитолът подобрява функцията и метаболизма и  яйчниците, включително се наблюдава положителна промяна при редовността на цикъла, кръвното налягане, HOMA индекс и хормони като инсулин и LH (лутеинизиращ хормон). В PCOS Care тези допълващи хранителни вещества се комбинират в съотношение 40: 1, което е доказано, че подобрява метаболитните симптоми и резултатите от IVF при жени с PCOS по-ефективно, отколкото само мио-инозитол. Съотношението на дозата отговаря напрепоръчаното от Международната конференция за консенсус относно мио-инозитол и D-хиро-инозитол.

-  Осигурява две комплементарни форми на инозитол в оптимално съотношение мио-инозитол 40:1 към D-хиро-инозитол, съответстващо на специфичните за тъканите нива на тези вътреклетъчни сигнални молекули;

- Съдържа естествено срещащи се форми на инозитол, клинично доказано, че има допълващи ефекти както върху метаболитната, така и върху яйчниковата функция при жени с PCOS.

- Включва витамин B12 метилкобаламин и фолиева киселина/  активиран фолат (L-5-MTHF) за оптимални нива на фертилитет;

-  Без аромат, под формата на прах, лесен за дозиране.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in