виж още резултати
No products were found.

Криспакт саше 20 млрд. живи клетки х 30

Криспакт саше 20 млрд. живи клетки.

Научната литература показва, че L. crispatus е най-разпространеният лактобацил в здравата вагинална микрофлора, което го прави идеален избор за вагинална защита.

Не пропускайте да се възползвате от този новаторски напредък в областта на женското благосъстояние - Лактобацилус криспатус!

Прочети ощеShow less
38,38 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Криспакт саше 20 млрд. живи клетки х 30

Криспакт саше 20 млрд. живи клетки е пробиотик с иновативна формула в подкрепа за женското здраве. 

Crispact® е единственият продукт, който съдържа Lactobacillus crispatus M247 - вторият най-изследван щам на crispatus в света и прецизен пробиотик, който революционизира здравето на пикочно-половите органи. Това признание се корени в резултатите от проучването, озаглавено "Lactobacillus crispatus M247: Характеристики на прецизен пробиотичен инструмент за гинекологично и уринарно благополучие", което обхваща всички ключови характеристики на L. crispatus M247.

Както може би вече знаете, здравословната вагинална микрофлора се характеризира с:

- Доминиране на лактобацили;

- Ниско биоразнообразие.

Не всички лактобацили обаче имат еднакъв защитен ефект върху вагиналната микрофлора; някои от тях дори могат да улеснят наличието на патогени.

Научната литература показва, че L. crispatus е най-разпространеният лактобацил в здравата вагинална микрофлора, което го прави идеален избор за вагинална защита.Проучванията показват, че L. crispatus е единственият лактобацилус, способен директно да антагонизира патогени като Gardnerella, Chlamydia и Trichomonas. Освен това специфичният щам L. crispatus M247, включен в Crispact®, притежава някои забележителни характеристики:Впечатляваща способност да колонизира вагиналната средаПроизводство на водороден пероксид - важен елемент в борбата с патогените. Синтез на млечна киселина в необходимата форма за ефективна защита срещу вируси и бактерии, резистентност към метронидазол и борна киселина, което позволява съвместно приложение и синергично действие с тези лечения.

Клинични данни за Crispact®

Клиничните данни за L. crispatus M247 са убедителни. Проучване, включващо жени с HPV, показва, че пероралното приложение на Crispact®, съдържащ L. crispatus M247, ефективно променя състава на вагиналната микрофлора само в рамките на 90 дни, което води до преобладаване на L. crispatus. Тази промяна във вагиналната микробиота е довела до по-голямо изчистване на HPV в сравнение със спонтанното изчистване.

В подкрепа на ефикасността на L. crispatus M247 последващо проучване разкри, че 12-месечният прием на Crispact® води до нормализиране на свързаната с HPV цервикална цитология при по-голям брой жени в сравнение с тези, които не са били лекувани.

Не пропускайте да се възползвате от този новаторски напредък в областта на женското благосъстояние!

Криспакт саше 20 млрд. живи клетки х 30

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in