виж още резултати
No products were found.

МаксиСтим XL 4,8 г сашета х 5

Максистим XL е още по-внушителен със своите 12 активни компонента!

Максистим XL е в саше за директен прием - бързо и удобно. 

Максистим XL ще бъде до теб в миговете на интимност, когато искаш да стимулираш своето представяне и да впечатлиш без думи.  

Прочети ощеShow less
32,08 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

МаксиСтим XL 4,8 г сашета за директен прием х 5

Максистим XL в саше за бърз и директен прием е НОВАТА формула за мъжа, който не просто иска повече за себе си, но и държи да даде максимума от себе си. Той съдържа 50% повече активни съставки и 40 пъти по-голямо количество L-аргинин в сравнение с Максистим М, зареждайки мъжкото тяло с мощен нутрацевтичен микс, оптимизиран за потентни резултати.  

Максистим XL е в саше за бърз и удобен прием и ще бъде до теб в миговете на интимност, когато искаш да стимулираш своето представяне и да впечатлиш без думи.  

Максистим XL е още по-внушителен със своите 12 активни компонента! Всеки от тях е заслужил мястото си в неговата формула заради изпитания ефект върху либидото и сексуалната функция, нивата на тестостерон, репродуктивните способности, физическата издръжливост, психическото благосъстояние и самочувствието на мъжа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ МаксиСтим XL 4,8 г сашета за директен прием х 5

Шафран - стимулира либидото, подобрява ерекцията, помага за увеличаване на обема на спермата и отпуска мускулите, допринася за емоционалния баланс, подпомага релаксацията и поддържането на  положително настроение. 

Екстрактите от ябълка и грозде допълват и усилват действието на шафрана заради изразеното си антиоксидантно и съдоразширяващо действие, което има пряко отношение към възбудимостта. 

Testofen® - патентован екстракт от сминдух, стандартизиран за 50% съдържание на специална матрица от сапонинови гликозиди под запазената марка Fenuside™. Това е най-добре проученият екстракт от семена на сминдух в света с внушителни резултати по отношение на мъжкото интимно здраве и спортното представяне.

L-OptiZinc® ZML-200 доставя на мъжкия организъм цинков монометионин – патентовано органично съединение, в което са комбинирани минералът цинк и подобряващата бионаличността му аминокиселина метионин. Цинковият монометионин се усвоява и задържа от тялото значително по-добре в сравнение с други форми на цинк, допринасяйки за нормалния фертилитет, за репродуктивната функция и за поддържането на нормални нива на тестостерон.

Трибулус терестрис поддържа сексуалния апетит и сексуалния капацитет на мъжа.

Мака оказва благоприятно влияние върху плодовитостта и поддържа интимното влечение.

Муира пуама повишава физиологичната устойчивост на организма при тежки условия на околната среда и подпомага физическата и психическата издръжливост.

L-аргининът служи като директен източник на азотен оксид – съединение, играещо ключова роля в механизма на ерекцията.

L-карнитинът участва в производството на енергия и може да допринесе за подобряване на качествените и количествени семенни показатели.

Витамин В3 допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора и е с добре проучени ефекти по отношение на липидния профил и съдовата функция, които са тясно свързани с мъжкото сексуално здраве. 

ПРЕДИМСТВА МаксиСтим XL 4,8 г сашета за директен прием х 5

 - XL формат: 50% повече активни съставки и 40 по-голямо количество L-аргинин в сравнение с Максистим М.

 - Синергия: 12 активни компонента, които взаимно допълват и усилват ефекта си.

 - Ефективност: действието и безопасността на всички съставки са изпитани в множество предклинични и клинични изпитвания.

 - Качество: патентовани ботанически формули, натурални екстракти и ценни хранителни вещества в една ефективна формула, произведена в Испания съгласно най-стриктните стандарти и изисквания на ЕС.

 - Чистота: без алергени и ГМО.

 - Удобство: продукт без рецепта в саше за директен прием - бърз и удобен еднократен дневен прием.

СЪСТАВКИ МаксиСтим XL 4,8 г сашета х 5

Състав (в 1 саше):

L-аргинин: 2000 мг

Пропионил-L-карнитин: 800 мг

(Ацетил-L-карнитин, съдържащ 67,25% L-карнитин: 500 мг, от които 336,25 мг L-карнитин)

Сух екстракт от плод на трибулус терестрис (Tribulus terrestris), съдържащ 40% протодиосцин: 200 мг, от които 80 мг протодиосцин

TESTOFEN® сух екстракт от семена на обикновен сминдух (Trigonella foenum-graecum), съдържащ  50%  сапонини: 200 мг от които 100 мг сапонини

Сух екстракт от семки на грозде (Vitis vinifera), съдържащ  95%  проантоцианидини: 100 мг, от които 95 мг проантоцианидини

Сух екстракт от кора и корен на муира пуама (Ptychopetalum olacoides): 100 мг

Сух екстракт от корен на мака (Lepidium meyenii), съдържащ 3% глюкозинолат: 100 мг от които 3 мг глюкозинолат

Сух екстракт от плод на домашна ябълка (Malus domestica Borkh.), съдържащ 50% полифеноли: 80 мг от които 40 мг полифеноли

L-OptiZinc® ZML-200 (цинков моно-L-метионин сулфат, съдържащ 20% цинк): 75 мг от които 15 мг цинк 

Сух екстракт от близалце на шафранов минзухар (Crocus sativus), съдържащ 10% кроцин и 2% шафранал: 5 мг 

Ниацин (никотинамид, съдържащ 100% витамин В3): 5 мг NE

Други съставки: малтодекстрин (пълнител), лимонена киселина, силициев диоксид (антислепващ агент), оцветител (червено цвекло), вкус на ягода, сок от касис, сукралоза, стевия – подсладители. Без алергени и ГМО.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Саше
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in