виж още резултати
No products were found.

Урикод за деца x 8 сашета

За активна защита и нормална функция на детския уринарен тракт

Активно защитава и поддържа нормалната функция на детския уринарен тракт

Съдейства за прочистването на пикочните пътища

За деца над 3 г.

Прочети ощеShow less
14,27 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Урикод за деца е хранителна добавка, която допринася за здравето на уринарния тракт – пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците.

Защо да изберете Урикод за деца?

Формулата на препарата съдържа доказано работещи активни съставки в комбинация и концентрация без аналог на пазара.

• D-маноза: натурален монозахарид, който се намира в някои плодове, например ябълки и боровинки. Тя почти не се усвоява от човешкото тяло, може да се използва от диабетици и функционира като незаменима част от естествения процес за прочистване на организма. D-манозата е незаменима за устойчивостта на уринарния тракт срещу различни причинители на инфекции – тя пречи на бактериите Е.Coli (основният причинител на уроинфекции) да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища. По този начин те лесно се отстраняват по време на уриниране.

• Cran-Max®: висококонцентриран патентован екстракт от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Изключително ценена е способността й да поддържа нормалната функция на уринарния тракт, което се дължи основно на проантоцианидини (PAC). Дневната доза Урикод Форте (едно саше) осигурява 36 mg проантоцианидини – количеството, необходимо за постигане на ефективно въздействие, при това в стабилизирана форма с висока бионаличност и прецизност при дозирането.

• Витамин D3: Важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа неговата устойчивост срещу бактериални инфекции, включително тези на уринарния тракт.

Опаковка:8 x 4g

Активни съставки: Д-маноза, Витамин Д3 (холекалциферол), Cran-Max®

Начин на употреба:

Урикод за деца съдържа 8 сашета с разтворим прах за приготвяне на напитка. Препоръчителната дневна доза е 1 саше. Съдържанието се разтваря във вода и се изпива. Може да се приема по всяко време на деня, независимо от храненето. 

Минималната продължителност на приложението е 8 дни, а за оптимални и дълготрайни резултати се препоръчва непрекъснат едномесечен прием.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in