виж още резултати
No products were found.

Био Мака 500 мг х 240 табл. Diet Food

За жени и мъже, чиято основна цел е да стимулират либидото и да регулират работата на нервната система.

Прочети ощеShow less
29,95 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Био Мака 500 мг х 240 табл. Diet Food

Мака ще бъде особено добър избор за жени и мъже, чиято основна цел е да стимулират либидото и да регулират работата на нервната система. Също така си струва да се погрижите за присъствието на MACA на рафта с добавки за хора, които търсят естествени методи за поддържане на баланса на техните хормони.

Ползи от приема на Bio Maca 500 mg Diet Food са:

  • Мощен афродизиак;
  • Повишава енергията на организма;
  • Стимулира имунната система;
  • Подобрява настроението;
  • Помага при психически натоварвания, нервност, депресия;
  • Облекчава предменструалните симптоми и симптомите на менопауза;
  • Подпомага репродуктивната система.

Bio Maca 500 mg на Diet-Food съдържа стрит на прах корен от мака - 500 mg (Lepidium peruvianum) в 1 таблетка.

В 21 век сме заобиколени от всички страни с продукти, които имат за цел да оптимизират нашето благосъстояние, здраве и плодовитост. В търсене на суперхрани дори отиваме в Andy, мястото откъдето е родом Mac. Коренът от мака е адаптоген, т.е. вещество, което има положителен ефект върху нервната система и има положителен ефект върху психофизическата подготовка.

Действа тонизиращо на нервната система и позволява нейната по-добра и ефективна регенерация. Стимулира сперматогенезата, т.е. увеличава образуването на нови сперматозоиди, като по този начин повишава мъжката плодовитост.

Разширява кръвоносните съдове, като по този начин осигурява много по-ефективен транспорт на хранителни вещества, като по-добре подхранва тъканите в тялото. Ето защо е добра идея да използвате мака в следтренировъчно, което води до по-бърза регенерация и по-добро подхранване на мускулите. Той засилва действието на SOD - супероксид дисмутазата, фактор, който се бори много добре със свободните радикали, като по този начин подобрява функционирането на имунната система.

Намалява концентрацията на IL-6 - фактор, чието повишено ниво засилва възпалението в черния дроб, увеличавайки риска от неалкохолна мастна чернодробна болест. Регулира хормоналния баланс при жените, стимулирайки предимството на естроген.

Производител:

Diet Food, Полша

Опаковка:

Био Мака 500 мг на Diet Food се предлага в опаковка от 240 таблетки. 

Био Мака 500 мг х 240 табл. Diet Food е натурална хранителна добавка за стимулиране на либидото, сперматогенезара, плодовитостта. По

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in