виж още резултати
No products were found.

НатАспин Х капс. х 30

Синергична комбинация от натокиназа и хидрокситирозол.

При повишен риск от тромбоза и при случаи на циркулаторни нарушения. 

Прочети ощеShow less
20,85 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

НатАспин Х капс. х 30

Синергична комбинация от натокиназа и хидрокситирозол.

При повишен риск от тромбоза и при случаи на циркулаторни нарушения. 

НатАспин Х съдържа ензима nattokinase / натокиназа, който влияе положително върху кръвообращението и кръвосъсирването и помага да се намали вероятността от образуване на тромб.

Натокиназа е естествена алтернатива на аспирина и неговите аналози. Противосъсирващите лекарства, използвани за лечение и профилактика на тромбоемболия, често водят до усложнения (особено стомашно-чревно кървене) и могат да бъдат противопоказани поради съпътстващи заболявания.

За разлика от тези лекарства натокиназа не нарушава кръвосъсирването в случай на съдови заболявания или наранявания. Той укрепва способността на тялото да се пребори с тромбите, предпазва от формирането им и стимулира тяхното премахване. Характеризира се с удължено действие и не предизвиква странични ефекти. Негово предимство в сравнение с антикоагулантите е, че е безопасен.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ НатАспин Х капс. х 30:

Натокиназата е протеолитичен фибирнолитичен ензим, който се синтезира от традиционното японско ястие Натто, за което има литературни данни, че се консумира редовно от японската популация от две хиляди години. Натто представлява ферментирали соеви зърна в присъствието на бактерията bacillus subtilis, а тя от своя страна произвежда натокиназа и витамин К2, като по този начин доставя най-концентрирания на тези субстанции хранителен продукт.

НатАспинХ е продукт, който е изработен по специален технологичен метод на екстракция и пурификация на субстанцията, за да се концентрира активната молекула натокиназа и да се изолират останалите вещества, които присъстват в Натто.

Натокиназа има доказана фибринолитична активност, като е открита при изследвана на 174 ензима за потенциални фибринлитични възможности през 1980 г. от японския биохимик д-р Хироюки Суми. Той ги сравнява по характеристики, доближаващи се до плазмина, който е ендогенният фибринолитичен ензим сред бозайниците. Натокиназа се доближава изключително много по механизъм до плазмина, като надвишава фибринолитичните му възможности 4 пъти.

Около 80% от действието се дължат на директно разрушаване (лизиране) на тромбите в цялата кръвоносна система. Останалите 20% се характеризират с повишаване на плазмените нива на TPA (тъканен плазминоген активатор) чрез блокиране на основния му инхибитор PAI-1, както и чрез стимулация на превръщането на проурокиназа в урокиназа. И двата синергични механизма водят до стимулацията на плазмин и на нашите собствени фибринолитични възможности. Тези допълващи основния ефект на Натокиназа действия гарантират ефекта на препарата през цялото денонощие, тъй като TPA демонстрира силно изявен циркаден ритъм.

Производител:

Valentis /  Валентис, Швейцария

Опаковка:

НатАспин Х се предлага в опаковка от 30 капсули.

НатАспин синергична комбинация от натокиназа и хидрокситирозол. При повишен риск от тромбоза и при случаи на циркулаторни нарушения. 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in