виж още резултати
No products were found.

Манджиста капс. х 60 Dr Wakde's

Благоприятно въздействие върху лимфната и кръвоносната система.

Противораково, противовъзпалително, антимикробно, антисептично, нефропротективно, антиревматично и хепатопротективно действие.

За повлияване на различни кожни заболявания.

Веган.

Без глутен.

Прочети ощеShow less
0,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Манджиста капс. х 60 Dr Wakde's

Билкова хранителна добавка по Аюрведа. Съдържа прах от корен Manjistha във веган капсула. Известен също като „Indian Madder“ или „Rubia cordifolia“.

Всяка капсула DR WAKDE'S Manjistha съдържа 470 mg прах от изсушен и смлян корен манджиста. 

Растението е ценно в аюрведичната медицина, използвано за повлияване на различни кожни заболявания. Източник е на биоактивни съставки като пурпурин, мунджистин, гликозиди, тритерпеноиди и др. Билката има и множество фармакологични действия: противораково, противовъзпалително, антимикробно,  антисептично, нефропротективно, антиревматично и хепатопротективно.

СЪСТАВ Манджиста капс. х 60 Dr Wakde's:

в 2 капс. / 4 капс. (преп. дневна доза):

Манджиста корен на прах (Rubia cordifolia) - 940 mg / 1880 mg

Други съставки: Растителна капсула от хидроксипропилметил целулоза.

НЕ СЪДЪРЖА пълнители, свързващи вещества, глутен, пшеница, консерванти, изкуствени оцветители, дрожди, захар.

Повече информация за растението Манджиста

Манджиста е тревисто, разклонено, катерещо се  или пълзящо  вечнозелено растение, достигащо до 10 m. Има дебела, дълга, цилиндрична кора, червена на цвят и дълги, тънки, четириъгълни стъбла, които понякога са бодливи или голи.

Вирее в добре напоени глинести почви. Растението е разпространено в Северна Африка, Сибир, Гърция, Китай, Япония, Индия, Бутан, Афганистан, Пакистан, Сиким, Тибет и Непал.

ДЕЙСТВИЕ

Манджиста е мощна билка за пречистване на кръвта, подобрява функционирането на лимфната система, което в крайна сметка води до засилване на имунните функции на организма и защита на тялото от различни инфекции.

Подпомага функционирането на черния дроб, нормализира нивата на чернодробните ензими, почиства и детоксикира черния дроб и подобрява функционирането му.

Мощните антибактериални и антидиарийни свойства на манджиста спомагат за потискане растежа на бактериите, причиняващи чревни инфекции.

Облекчава симптомите на настинка, възпалено гърло, кашлица и грип. Улеснява дишането, има муколитично действие, полезна е за лечение на астма и други бронхиални заболявания.

Изобилието от хинони и циклични хексапептиди в манджиста подпомага здравето на дебелото черво, гърдата и черния дроб.

Манджиста е мощна билка за пречистване на кръвта, подобрява функционирането на лимфната система, което в крайна сметка води до засилване на имунните функции на организма и защита на тялото от различни инфекции.

Хранителна добавка, 60 вегетариански капсули.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Капсули
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in