виж още резултати
No products were found.

Кардио Тоник за здраво сърце табл. х 60 Doctor's Formulas

Кардио тоник формула за здраво сърце.

Съдържа три активни съставки, за да осигури максимална сърдечно-съдова защита: L-карнитин, аминокиселината таурин и коензим Q10. 

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Кардио Тоник за здраво сърце табл. х 60 Doctor's Formulas

Cardiotonic / Кардио тоник формула за здраво сърце. Съдържа три активни съставки, за да осигури максимална сърдечно-съдова защита: L-карнитин, аминокиселината таурин и коензим Q10. 

Кардио Тоник за здраво сърце табл. х 60 Doctor's Formulas СЕ ПРИЕМА ПРИ:

  • Периферно артериално заболяване;
  • Метаболитно увреждане на сърдечния мускул;
  • Исхемична болест на сърцето;
  • Остро или хронично сърдечно заболяване.

ДЕЙСТИВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ Кардио Тоник за здраво сърце табл. х 60 Doctor's Formulas:

Л-карнитин

L-Carnitine е аминокиселина, открита в големи концентрации в сърдечния мускул, която позволява транспортирането на дълговерижни мастни киселини от цитоплазмата към митохондриите. Това действие активира много метаболитни процеси в организма като β-окисление, цикъл на Кребс и окислително фосфорилиране, които имат особено важно значение в липидния метаболизъм. L-карнитин притежава кардиопротективни ефекти, тъй като намалява оксидативния стрес, възпалението и некрозата на кардиомиоцитите.

Коензим Q10

Коензим Q10 е преносител на електрони в процеса на окислително фосфорилиране. Има способността да транспортира електрони в зависимост от клетъчните нужди. Сърдечният мускул е с най-високо съдържание на коензим Q10 в тялото. Той е мощен антиоксидант и предпазва организма от вредното въздействие на оксидативния стрес.

L-таурин

L-тауринът е аминокиселина, необходима за регулиране на хомеостазата на калций, магнезий и калий. Тази аминокиселина допринася за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и засилва контракциите на сърдечния мускул.

Doctor's Formulas е бързо развиваща се гръцка компания, която предлага висок клас натурални продукти, насочени към различни здравословни проблеми. Хранителните добавки са разработени посредством липозомна технология на капсулиране - високотехнологичен метод, осигуряващ оптимално усвояване на активните съставки.

Прочети ощеShow less
Product Details
400116

Data sheet

Форма
Таблетки
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in