виж още резултати
No products were found.

Гинко Билоба 60 mg х 180 таблетки Webber Naturals

Допринася за нормалното функциониране на кръвоносната система и за поддържането на паметта и концентрацията.

Прочети ощеShow less
26,12 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ГИНКО БИЛОБА 60 mg

Ginkgo biloba 60 mg, 50:1 Extract

Хранителна добавка, 180 таблетки

Ginkgo biloba на канадската марка Webber Naturals е естествен продукт ефективно подобряващ оросяването на мозъка и крайниците.

Основни ползи: 

Подобрява кръвооросяването на мозъка и крайниците.

Допринася за добрата памет, концентрацията и тонуса.

Спомага за по-доброто кръвообръщение.

Благоприятства функциите, които с напредването на възрастта се влошават – работоспособност, слух, зрение и др.  

Ginkgo biloba на Webber Naturals съдържа екстракт от листа на гинко билоба (еквивалентен на 3000 mg сушена билка) източник на 24% флавон гликозиди и 6% терпенолактони.   

Гинко билоба е средно голямо широколистно дърво достигащо 20-35 метра височина, като някои дървета в Китай надминат и 50 метра височина. В продължение на векове се смята, че е изчезнал в природата вид, но в наши дни е установено, че се среща в Източен Китай. Има остра корона, а листата му са с характерна ветриловидна форма, обикновено врязани на върха и оттам произлиза името му „biloba“, т.е. „двуделен“. През есента листата са ярко жълти. Листопадът им продължава единствено между 1 и 15 дни. Екстрактът от листата на гинго билоба се смята за лечебен и от векове е използван в традиционната китайска медицина. 

Екстрактът от гинко билоба подпомага притока на кръв към мозъка и крайниците, което се отразява благоприятно върху паметта и мозъчната дейност. Научно доказано е, че спомага за снабдяването на мозъчните клетки с глюкоза, която е жизнено необходима за правилното функциониране на мозъка и централната нервна система. В същото време подобрява трансмисията на нервни сигнали между мозъчните клетки и така допълнително стимулира мозъчната функция и благоприятства за усилване на паметта. 

Продуктът Ginkgo biloba на Webber Naturals не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО и е подходящо за вегани и вегетарианци.

Съставки:                                            (в 1 табл.)         дн.доза

Гинко Билоба                                          60 mg                180 mg

     екстракт от лист  50:1 (еквивалентен на 3000 mg сушена билка), осигуряващ 

        флавон гликозиди (24%)  и терпенолактони (6%)                     

Микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат дихидрат, кроскармелоза натрий, обвивка (въглехидратна гума, глицерин), силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на кръвоносната система и за поддържането на паметта и концентрацията.

Забележка: При бременност, кърмене или ако страдате от високо кръвно или диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не използва от лица приемащи медимаменти влияещи на коагулацията.  Не използвайте едновременно с лекарства разреждащи кръвта.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. 

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни:  По 1 таблетка 2-3 пъти дневно. Ако използвате повече от 6 седмици без прекъсване се консултирайте с лекар.

Съхранение: На сухо място,  недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

Прочети ощеShow less
Product Details
5056 WN
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in