виж още резултати
No products were found.

Оробен вода за уста х 150 мл Абока

Вода за уста за намаляване на болката при афти, стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата.

С 100% натурален молекулен комлекс от полизахариди, смоли и флавоноиди.

За подпомагане на заздравяването. 

При остра фаза, както и за превенция и ежедневна устна хигиена. 

Безвредна при поглъщане. 

Без консерванти, без добавена захар.

С дезинфеккциращо и защитно действие.

Прочети ощеShow less
23,41 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Оробен вода за уста х 150 мл Абока информация

Вода за уста за намаляване на болката при афти, стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата.

Водата за уста Oroben намалява болката и подпомага заздравяването на афти, възпалени венци, повтарящи се афтозни стоматити и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. 

Действието на продукта се дължи на Resinox FP - натурален молекулен комплекс, който е съставен от флавоноиди, смоли и полизахариди. Комплексът образува върху лигавицата активна бариера с двойно действие:

Защитно-овлажняващо - върху възпалената зона или лезията се образува адхезивен филм. По този начин се ограничава контакта с дразнещи агенти, патогени или външни агенти, които възпрепятстват естествения процес на регенерация и заздравяване на тъканите.

Антиоксидантно - защитава лигавицата от дразнещото действие на свободните радикали.

Благодарение на тези механизми продуктът оказва непряко противовъзпалително действие и спомага за възстановяване на тъканите, като намалява времето за заздравяване. 

Eтеричното масло от мента действа освежаващо, оставя приятно усещане за свежест в устата, намалява лошия дъх, често съпътстващ гингивитите. 

Oroben вода за уста достига до всички части на устната кухина чрез изплакване и гаргара, което позволява отстраняването на дразнещите агенти и подпомага контрола на микросредата, хигиената и защитата на устата.

Специфичен адювант за терапия при афти, повтарящи се стоматит и възпалени венци. Може да се използва и при малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.

В случай на особена чувствителност, може да се прилага като превантивна защита на устната лигавица дори за продължителни периоди. Може да се използва при деца над 6 години. Безвреден при случайно поглъщане по време на приложение. Функционалните вещества са с висока концентрация, което може да доведе до лека утайка по дъното на флакона; за да се получи хомогенна дисперсия е достатъчно леко разклащане.

СЪСТАВ Оробен вода за уста х 150 мл Абока:

Resinox FP - натурален молекулен комплекс от флавоноиди (от лайка*), смоли (от смирна) и полизахариди (от алое вера*); натурални аромати; водно-алкохолен разтвор; екстракт от женско биле*; етилов алкохол от органична пшеница*; ксантова гума, растителен глицерин, етерично масло от лютива мента.

*съставки от био земеделие

Не съдържа консерванти.

ДОЗИРОВКА Оробен вода за уста х 150 мл Абока:

Преди употреба разклатете флакона. С помощта на мерителната чашка се използват около 10 мл вода за уста 2 или 3 пъти дневно. Изплакването или гаргарата трябва да продължат поне 1 минута. Водата за уста може да се използва както разредена с малко вода, така и чиста. За деца е препоръчително да бъде разредена.

Избягвайте приема на храна и напитки най-малко 15 минути след прилагане на продукта, за да се улесни прилепването към лигавицата.

Затворете добре флакона след употреба и измийте старателно мерителната чашка.

Важно:

Да не се използва при алергия или свръхчувствителност към някоя от съставките.

Съхранение:

Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина и защитено от слънчева светлина.Производител:

Aboca S.p.A./Абока, Италия

Опаковка:

Оробен вода за уста се предлага в опаковка от 150 мл.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in