виж още резултати
No products were found.

ЕлементАЛЛ биологикал дает пудра с вкус на лимонада х 1322 г Натурал Факторс

Натурален продукт с приятен вкус на лимонада, въздействащ върху нормалното функциониране на организма. Лесната за прием разтворима пудра нормализира чревната пропускливост и подобрява симптомите при пациенти с болестта на Крон.

Прочети ощеShow less
217,80 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ЕлементАЛЛ биологикал дает пудра с вкус на лимонада х 1322 г Натурал Факторс

 

Основни ползи:

·         Съдържа всички необходими за организма хранителни вещества. Комбинацията от тях се усвоява лесно от организма.

·         Хипоалергенната формула включва лесни за усвояване въглехидрати.

·         С приятен вкус на лимонада и без ГМО.

Клинично доказано е, че ElementAll™ Biological Diet допринася за гастроинтестиналното заздравяване на лигавиците в стомашно-чревния тракт, нормализира чревната пропускливост и подобрява клиничните симптоми при пациенти с болестта на Крон. При 80% от хората, приемали редовно продукта за по-дълъг период от време, се наблюдава отслабване на изброените симптоми.

 

Ефективните природни съставки в ElementAll™ Biological Diet спомагат за значително намаляване на разпространението на Bacteroides fragilis (бактерия, предизвикваща възпаление на червата и колоректален рак) и облекчават синдрома на раздразненото черво.

 

ElementAll™ Biological Diet не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители и глутен, като в същото време осигурява всички основни микро- и макронутриенти, подходящи за хора с нарушена храносмилателна функция.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in