виж още резултати
No products were found.

Пробиотик Про BB536® 10 млрд.активни пробиотици капс. 60 Натурал Факторс

Пробиотик с висока ефективност подпомагащ нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Прочети ощеShow less
95,93 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Пробиотик-Про BB536® 10 млрд.активни пробиотици капс. 60 Натурал Факторс

Основни ползи:

 

·         Подпомага здравето на червата и стомашно-чревния тракт.

·         Насърчава благоприятната чревна флора.

·         Съдейства за облекчаване на дискомфорта, болката и подуването на корема.

·         Допринася за поддържане на силна имунна система.

 

Полезните микроорганизми, които изграждат чревната флора играят важна роля за здравето на храносмилателната система и имунитета. Бифидобактериите често са доминиращите бактерии в долната част на червата. Те понижават pH-то на дебелото черво, инхибират патогените и помагат за възстановяване на здравата чревна флора. Много фактори могат да нарушат деликатния баланс на тези микроорганизми, позволявайки на патогените да процъфтяват. Част от тези фактори са стрес, лоша диета, антибиотици, пътувания. На помощ идва Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на Natural Factors осигуряващ 10 милиарда активни клетки от Bifidobacteria longum BB536 - най-изследваният и ефективен щам пробиотик.

 

Bifidobacteria longum BB536 е наричан „Краля на пробиотиците”. Проведени над 50 клинични проучвания потвърждават способността му да предотвратява диарията предизвикана от антибиотици, да насърчава здравословните нива на холестерола, да облекчава симптомите на непоносимост към лактоза и да стимулира имунната функция.

 

Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на Natural Factors е специално формулиран с патентована технология за да се противопостави на киселинните условия на стомаха.

 

Лесните за прием капсули Probiotic-Pro BB536® съдържат 10 млрд. жизнено активни клетки спомагащи за облекчаване на газове, подуване и болки в корема, предотвратяващи растежа на „лошите” бактерии.

 

Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на Natural Factors е чудесно решение за поддържане на доброто храносмилане по време на пътуване или за ежедневно съдействие за здравословна чревна флора. Подходящ за вегани и вегетарианци продуктът не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in