виж още резултати
No products were found.

Алиатоп Джуниър крем при дермати и обриви за деца, 50 мл

Алиатоп Junior крем е медицинско изделие с локално приложение за симптоматично лечение на сърбеж, парене, обрив при хронични и рецидивиращи възпалителни форми на еритематозно-сквамозни дерматози като атопичен дерматит, иритативен и алергичен контактен дерматит.

Прочети ощеShow less
26,84 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

АЛИАТОП успокояващ крем при сърбеж, парене и обриви 50 мл

АЛИАТОП крем е разработен за лечение на сърбеж, парене и обриви, често свързани със състояния като атопичен дерматит и различни форми на контактен дерматит. Продуктът е подходящ за употреба при хронични рецидивиращи възпалителни дерматози, предизвикани от генетични и екологични фактори.

Състав и действие на компонентите

Основните активни съставки на АЛИАТОП крем включват:

Аделмидрол

Аделмидрол е ключова съставка, която помага за намаляване на възпалението и усещането за дискомфорт по кожата. Тя действа чрез стабилизиране на кожната бариера и намаляване на свръхреактивността на кожата, предпазвайки я от външни агресори и облекчавайки симптомите на дерматит.

Фитосфингозин

Фитосфингозинът подпомага регенерацията на кожата и има антибактериални свойства, което го прави идеален за предотвратяване на вторични инфекции, често свързани с атопичен дерматит.

СъставкаКонцентрация
Аделмидрол---
Фитосфингозин---

Приложение при различни състояния

Продуктът е особено ефективен при облекчаване на дискомфорта, свързан с атопичен дерматит, алергични реакции и екзема. Подходящ е също за употреба при различни видове иритации и пилинг, където се изисква намаляване на възпаление и възстановяване на кожната бариера.

Допълнителни съставки

Включва вода, етилхексил палмитат, ПЕГ-5 стерол от семена от рапица, натрий РСА, стеаринова киселина, цетеарилов алкохол, ПЕГ-40 хидрогенирано рициново масло, глицерил стеарат, диметикон, натрий хидроксид, транс-2-додецендиова киселина, триклозан, карбомер, бромелан, натрий дехидроацетат, натриев хиалуронат, 2-бромо-2-нитропропан-1.3-диол.

Начин на употреба

Нанасяйте крема два пъти дневно върху засегнатите области, като масажирате до пълното му абсорбиране. Продължете приложението до пълно облекчение на симптомите.

Противопоказания

Не използвайте крема при свръхчувствителност към някоя от съставките. 

Допълнителни съставки

Кремът съдържа също вода, етилхексил палмитат, ПЕГ-5 стерол от семена на рапица, натрий PCA, стеаринова киселина, и други вещества, които подпомагат хидратацията и защитата на кожата.

Начин на употреба

Препоръчва се нанасянето на крема два пъти дневно върху почистени и засегнати области, като се втрива докато се абсорбира напълно.

Производител

Произведено от EPITECH Group SpA, Италия.

Опаковка

Кремът е опакован в 50 мл туба, удобна за употреба и съхранение.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in