виж още резултати
No products were found.

Серум с ретинол 0.5% против бръчки х 30 мл Биотрейд

Серум с ретинол 0,5% за лице против бръчки и несъвършенства, за изравняване на тена.

Съдържа ново 4–то поколение ретиноид – hydroxypinacolone retinoate (HPR) - по-висока ефективност, не дразни и не зачервява, което означава, че въвеждането му в ежедневната анти-ейдж рутина не изисква време за адаптация.

Прочети ощеShow less
36,52 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Серум с ретинол 0.5% против бръчки х 30 мл Биотрейд

Серум с ретинол 0.5% против бръчки на Биотрейд съдържа ново 4–то поколение ретиноид – hydroxypinacolone retinoate (HPR). Подходящ за надграждане на постигнатите резултати от продукти с по-ниска концентрация на ретинол. Съдържа ново 4–то поколение ретиноид – hydroxypinacolone retinoate (HPR). 

Новото 4–то поколение ретиноид се отличава с по-висока ефективност и бързо действие от стандартните ретиноли. Той се активира директно в кожата, без да има нужда от допълнителна стъпка на метаболизиране. HPR е нежен към кожата – не дразни и не зачервява, което означава, че въвеждането му в ежедневната анти-ейдж рутина не изисква време за адаптация. Има отличен профил на толерантност и е много стабилен. За разлика от другите ретиноли, той не губи своята активност след отваряне и остава ефективен за много по-дълго време.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Серум
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in