виж още резултати
No products were found.

ВЕНОСМИЛ КАПС. 200МГ Х 60

При венозна недостатъчност, разширени вени и хемороиди

Прочети ощеShow less
22,97 лв. (с данък)
-
Брой
  • х60
  • x20
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Веносмил е лекарствен продукт без рецепта на испанския производител Faes Farma за краткосрочно облекчаване ( до 2-3 месеца) на отоци и симптоми, свързани с хронична венозна недостатъчност - болки, тежест в краката, подуване и др.

Веносмил съдържа лекарственото вещество хидросмин, спадащо към групата на флавоноидите. Действа върху последствията от венозния застой на кръвта във вените на долните крайници (познат като венозна недостатъчност), дължащи се на разширени вени или стара венозна тромбоза.

Активни съставки:

Хидросмин (Hidrosmin) 200mg
Други съставки: на капсулното съдържимо - магнезиев стеарат; на желатиновите капсули: желатин, еритрозин (Е127), хинолиново жълто (Е104), титанов диоксид (Е171) и пречистена вода.

Подходящ за възрастни. Моля, прочетете листовката преди употреба!

Дозировка:
Обичайната дневна доза Веносмил е 1 капсула от 200 mg, три пъти дневно по време на хранене с чаша вода или друга течност.

Предупреждения:
Не приемайте Веносмил, ако наблюдавате реакции на свръхчувствителност към активното вещество или някоя от съставките на това лекарство.
Веносмил не трябва да се използва за лечение на отоци, причинени от сърдечна, бъбречна или чернодробна недостатъчност. В този случай лечението трябва да бъде насочено към основните причини.
В случай, че не се наблюдава подобрение на симптомите, се обърнете към Вашия лекар.
Не се препоръчва употребата на Веносмил при деца.
Информирайте Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна или смятате, че може да сте бременна. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да вземете това лекарство. Веносмил не се препоръчва по време на бременност, особено до 3-ти месец на бременността, освен, ако ползата не надвишава риска.
Приемайте Веносмил само така, както Ви е предписан. Има съобщения за предозиране и/или интоксикация. Ако по невнимание приемете по-висока доза Веносмил, незабавно се посъветвайте с Вашия лекар или фармацевт.
Не вземайте дневна доза, за да компенсирате дозата, която сте пропуснали.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in