виж още резултати
No products were found.

Троксевазин капс. 300 мг Х 50

Лекарство при разширени вени; тежест, подуване и отоци на крайниците.

Прочети ощеShow less
14,66 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Троксевазин капсули е лекарство при:

- разширени вени и свързаните с тях усложнения като възпаление, венозна тромбоза и др.;

- отоци на крайниците;

- хронична венозна недостатъчност.


Основната съставка на Троксевазин е троксерутин. Той тонизира стените на съдовете и ги укрепва като намалява повишената им пропускливост. Действа противовъзпалително върху околосъдовата тъкан. По този начин намалява отока, подобрява съдовото хранене при различни болестни промени, свързани с венозната недостатъчност.


Троксевазин се прилага за облекчаване на отока и свързаните с хронична венозна недостатъчност симптоми като умора, тежест, подуване и болки в краката, парестезии, „уморени крака".

ДОЗИРОВКА Троксевазин капс. 300 мг Х 50:

Приемайте капсулите, докато се храните, с вода.

При хронична венозна недостатъчност и нейните усложнения, симптоматично лечение на хемороиди

Препоръчителната доза е по 1 капсула 2-3 пъти дневно в зависимост от тежестта на симптомите. Симптомите на заболяването обикновено се облекчават в рамките на 2 седмици. Лечението се преустановява след пълното отзвучаване на симптомите и на отока. При повторна поява на симптоматика може да възобновите лечението. В случай че симптомите са по-слабо изразени лечението може да се възобнови с доза от 1 капсула 2 пъти дневно.

При диабетна ретинопатия

Препоръчителната дневна доза е от 6 до 10 капсули, като ги приемате разпределени на дози от по 3-5 капсули 2 пъти дневно.

При лимфен оток

Препоръчителната дневна доза е 10 капсули - 2 пъти дневно по 5 капсули.

Ако сте приели повече от необходимата доза Троксевазин

Не са наблюдавани случаи на предозиране с продукта. Ако сте приели повече от необходимата доза, свържете се незабавно с лекар или с най-близкото лечебно заведение.

Ако сте пропуснали да приемете Троксевази

Ако пропуснете една доза, вземете я колкото е възможно по-скоро. Ако почти е станало време за следващата доза, вземете я както обикновено. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата, тъй като това може да повиши възможността от поява на нежелани реакции.

Ако имате допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Троксевазин капс. 300 мг Х 50 е лекарство при разширени вени, хемороиди, оток. Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да се съхранява на сухо място при температура до 25 градуса. Да се съхранява далеч от деца. Да не се употребява след минаване срока на годност.


СЪСТАВКИ Троксевазин капс. 300 мг Х 50:

Активни съставки: троксерутин 300 mg

Допълнителни съставки: магнезиев стеарат, лактоза монохидрат, състав на твърдата желатинова капсула: оцветители (Е 110, Е 104), титанов диоксид (Е171), желатин

Троксевазин капсули се предлага в опаковка от 50 капсули.

Троксевазин капсули при разширени вени. При отоци на крайниците. При хронична венозна недостатъчност. За облекчаване на симптомите при хемороиди.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in