виж още резултати
No products were found.

Тусинат крем при кашлица х 40 мл

Тусинат крем за спокойни дихателни пътища -  подпомага облекчаването на симптомите при простудни заболявания, протичащи с кашлица и бронхити.

По рецепта на проф. Георги Момеков.

Прочети ощеShow less
13,85 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Тусинат крем при кашлица х 40 мл

Тусинат крем за спокойни дихателни пътища. По рецепта на проф. Георги Момеков.

Тусинат крем се използва за подпомагане облекчаването на симптомите при простудни заболявания, протичащи с кашлица, бронхити и катари. Комплексна грижа при кашлица, възпаление на горните дихателни пътища и гърлото, запушване на носа и други симптоми характерни при простудни заболявания и грип.

Тусинат крем допринася за улесняване на дишането при възпаления на горните дихателни пътища, протичащи със запушване на носа и кашлица.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ Тусинат крем при кашлица х 40 мл:

Масло от авокадо, Масло Мащерка, Масло от Евкалипт, Масло от Борови иглички, Масло от Лавандула, Масло Карамфил.

СЪСТАВ Тусинат крем при кашлица х 40 мл:

Тусинат крем съдържа: Вода, Масло от авокадо, Пропилен гликол, Сабовакс 84, Силиконово масло, Сабонал, Каприк каприлик триглицериди, Масло Мащерка, Масло Евкалипт, Масло – Борови иглички, Масло – Лавандула, Масло Карамфил, Еуксил, Натриев бензоат.

Указания за употреба:

Само за външно приложение. Нанесете Тусинат крем върху ръцете, втрийте между пръстите, за да затоплите крема. Нанесете внимателно върху гърдите и гърба и масажирайте. По този начин етеричните масла, съдържащи се в Тусинат крем, се освобождават постепенно чрез телесната топлина и могат да бъдат вдишвани.

Противипоказания:

Продуктът е противопоказан за пациенти с установена сврухчувствителност към някоя от съставките. Тусинат крем да не се нанася върху увредена кожа и в областта на лицето, по-специално носа. Той не дразни здравата кожа.

Предпазни мерки и предупреждения:

Да се избягва контакт с лигавиците и очите – при попадане в тези области да се изплакне обилно с вода и сапун. Преди употреба да се направи тест за чувствителност. При наличие на обрив, зачервяване или наранена кожа – не използвайте продукта. Измийте ръцете си след употреба. Не използвайте, ако опаковката е отворена или повредена. Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Условия на съхранение: След отваряне да се използва в рамките на 3 месеца. Да се съхранява в оригиналната опаковка в закрити и сухи помещения при температура от 5° до 25°C, без пряка слънчева светлина, и далеч от топлинни източници.

Бременност и кърмене: Да не се прилага по време на бременност и кърмене.

Влияние върху способността за шофиране и работа с машини: Няма.

Странични ефекти: Към момента няма установени странични ефекти. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Взаимодействие с други медикаменти и други лекарства: Няма установени взаимодействия с медицински или други продукти.

Опаковка:

40 ml

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Крем
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in