Click for more products.
No produts were found.
Click for more products.
No produts were found.

Дерматикс ултра силиконов гел 15/6 г

Прозрачен и бързосъхнещ силиконов гел за лечение на белези.

Read moreShow less
65,98 лв. (с данък)
Грамаж
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

ДЕРМАТИКС УЛТРА СИЛИКОНОВ ГЕЛ 15 ГР представлява лесен за нанасяне, бързо абсорбиращ се от кожата силиконов гел за лечение и премахване на цикатрикси/белези. Подходящ е за употреба след оперативни интервенции, изгаряния, травматични наранявания по кожата и др., след като раната е вече заздравяла и кожната повърхност е цяла. Действа чрез нормализиране на водния баланс на кожата и спомагайки нейното регенериране. Облекчава сърбежа, дискомфорта и намаля депигментацията на белега. Съдържа циклични и дълговерижни силоксани и естер на витамин С.

Начин на употреба:

ДЕРМАТИКС УЛТРА СИЛИКОНОВ ГЕЛ 15 ГР е предназначен за плоски, меки и гладки белези, за всички части на тялото, включително лице и стави. След нанасяне се образува незабележим филм върху кожата.

При първа употреба е необходимо да срежете връхчето на тубата. Важно е да прилагате ДЕРМАТИКС УЛТРА СИЛИКОНОВ ГЕЛ 15/6 ГР върху предварително почистена и подсушена кожа. Нанася се тънък слой върху белега и се оставя да попие в кожата. Използвайте по два пъти на ден. Подходящ е за употреба и от деца.

Важно:

- не прилагайте ДЕРМАТИКС УЛТРА СИЛИКОНОВ ГЕЛ 15 ГР върху отворени или все още пресни рани.

- само за външна употреба.

- избягвайте контакт с очите и лигавици.

- необходима е консултация с лекар, ако сте използвали други средства за лечение преди употреба на ДЕРМАТИКС УЛТРА СИЛИКОНОВ ГЕЛ 15 ГР

- в редки случаи е възможно да се получи зачервяване, болка или възпаление на кожата. При необходимост се консултирайте с вашия лекар.

- пазете от деца.

- съхранявайте при температура под 25 С и далеч от източници на топлина.


Read moreShow less
Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Доставка
Свързани продукти
масло_шипка_безсмъртниче масло_шипка_безсмъртниче
Купи
За стягане
35,90 лв. (с данък)
Студено пресовано масло от Шипкa с етерично масло от Безсмъртниче. Уникална комбинация за красива и здрава кожа. Подходящо за масажи при артрит. Предпазва кожата от преждевременно стареене. Редуцира бръчките в...
Стратадерм_силиконов_гел_против_белези Стратадерм_силиконов_гел_против_белези
Купи
При белези
24,75 лв. (с данък)
Стратадерм е силиконов гел за терапия на белези. За стари и нови белези. Безопасен за употреба по време на бременност, кърмене и от кърмачета. Подходящ е за деца и за хора с чувствителна кожа.
Алое Вера гел х 250 мл Хелт Ейд Алое Вера гел х 250 мл Хелт Ейд
Купи
При други кожни проблеми
Health Aid
15,60 лв. (с данък)
Гелът от Алое Вера на Health Aid е направен от 100% естествено висококачествено алое вера, което лесно се абсорбира, неомазнява и помага за успокояване. Овлажнява и възстановява естествения здравословен блясък на...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in