виж още резултати
No products were found.

Допелхерц актив Витамини за диабетици табл. Х 30

Комплекс от витамини, минерали и микроелементи в подкрепа на страдащите от диабет.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛ. Х 30 снабдява организма с необходимите витамини, минерали и микроелементи, специално предназначени за хора, страдащи от диабет. Тъй като диабетиците спазват специална диета на хранене е възможно да се наблюдава недостатъчен прием на определени витамини и минерали.

Нервна система и метаболизъм

Витамините В1, В2, В6, В12, никотинамид и биотин, обогатени с витамин С и магнезий подобряват метаболизма, стимулират производството на енергия и допринасят за нормалното функциониране на нервната система. 

Цинкът подобрява метаболизма на въглехидратите, хромът поддържа нормални нива на кръвна захар. В комбинация с биотин, цинкът и хромът стимулират метаболизма на микрохранителните вещества като белтъци, въглехидрати и мазнини.

Витамин В6, В12 и фолиева киселина осигуряват нормални нива на хомоцистеин и така поддържат доброто състояние на кръвоносните съдове.

Защитни сили и имунна система

Витамини В6, В12, фолиева киселина и Витамин С допринасят за нормална функция на имунната система, подкрепени от селен и цинк. Селенът и цинкът, от своя страна, заедно с витамин В2, С и Е оказват антиоксидантно действие, предпазвайки клетките от антиоксидантен стрес. 

Витамин В1 подкрепя сърдечно-съдовата функция, а витамин В2 и цинк - зрителната.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛ. Х 30 е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместиел на разнообразното и пълноценно хранене.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Витамини по групи
Мултивитамини
Форма
Таблетки
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in