виж още резултати
No products were found.

ЛИЕРАК ФИТОФИЛИН АМПУЛИ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ Х 20

Продукт с интензивно антицелулитно действие за лечение на мастните натрупвания по тялото

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

LIERAC PHYTOPHYLINE AMPOULES - АМПУЛИ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ
Нежеланите извивки по тялото обикновено се появяват в долната част - корем, бедра, ханш. Резултатът е промяна в повърхността на кожата, често съпроводена с отпускане на кожата във вътрешната част на ръцете и бедрата.

За да възвърнете хармоничната форма на тялото си, е необходима стриктна диета, но само тя не е достатъчна. Единствено локалното насочено действие е в състояние да се пребори с отпуснатия и неприятен вид на кожата. РЕШЕНИЕТО НА LIERAC PHYTOPHYLINE има двойно действие върху кожните и подкожните тъкани.

Благодарение на истински фитобиологичен стягащ комплекс: комбинацията от бръшлян, хвощ, шапиче и спирея помага да се стимулира съединителната тъкан на кожата и да се възстанови нейната еластичност.

Карнитинът и стеблото от ананас намаляват подкожните мастни натрупвания. Чаят има анти-възпалително и отбъбващо действие, в комбинация с тонизиращ и защитен ефект върху капилярната мрежа.

PHYTOPHYLINE AMPULES/ФИТОФИЛИН АМПУЛИ - Екстракти от бръшлян, хвощ, шапиче, спирея, чай. Едно SOS лечение за огромните и упорити мастни натрупвания по тялото, което ги изглажда и има антицелулитно действие. Усъвършенства вида на кожата, възстановява меката и гладка структура. Ампулата се разделя на 2 равни части: 1/2- сутрин и 1/2 - вечер, и се нанася върху засегнатите области с леки масажни движения, в продължение на 8 седмици. Качеството на получените резултати зависи от пос-тоянството и внимателното нанасяне. АМПУЛИТЕ СЕ НАНАСЯТ СЛЕД ДУШ.

Опаковка и текстура:
20 ампули по 7,5 мллесно абсорбираща се течност пулверизатор в опаковката

Състав:
Екстракти от бръшлян, хвощ, шапиче, спирея и чай - комплекс, стимулиращ производството на еластин и колаген и разбиващ мастните депа.

Употреба:
Съдържанието на 1 ампула се изсипва в пулверизатора, с чиято помощ се впръсква и нанася с лекота с леки масажни движения. Прилага се два пъти на ден - сутрин (1/2 от течността) и вечер (останалото количество) в продължение на 8 седмици.

Действие и резултат:
Този продукт е SOS лечение за огромните и упорити мастни натрупвания по тялото. Той ги изглажда и има интензивно антицелулитно действие. Усъвършенства вида на кожата, възстановява меката ú и гладка структура.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in