виж още резултати
No products were found.

Силиконова гривна "Aroma Defence" с 3 активни пълнителя с аромат на Цитронела, Здравец и Мента

Естествен репелент срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми.  

Прочети ощеShow less
8,98 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Силиконова гривна “Aroma Defence” с 3 активни пълнителя с аромат на цитронела, здравец и мента

Силиконовата гривна “Aroma Defence” е естествен репелент срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми.  

 

Гривната е напоена със 100% натурални есенциални масла от цитронела, здравец и мента. Маслото от цитронела е източник на терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение. То не ги убива, а им действа отблъскващо. Маслото от цитронела (дива лимонена трева) не е токсично и има приятен аромат на лимон. Богато е на калий, магнезий, цинк, витамините А, В6 и С, фосфор, манган и др. 

Маслото от здравец съдържа флавоноиди, сескитерпени, фенолни киселини, пигменти, витамини и минерални соли. Един от най-важните му компоненти е сескитерпеновият кетон гермакрон. Той притежава висока антимикробна активност. Маслото от здравец се характеризира с успокояващо и тонизиращо действие. 

Маслото от мента притежава антисептично, храносмилащо, охлаждащо, бактерицидно  и болкоуспокояващо действие. Една от основните му съставки е ментолът, който е мощен аналгетик и притежава енергизиращи свойства. 

Силиконова гривна “Aroma Defence” с аромат на цитронела, здравец и мента не съдържа химични вещества, не е нетоксична и има силно противогъбично действие. Тя е чудесно решение за предпазване от кърлежи, комари и други жилещи насекоми на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището. Отворете, която и да е от капачките на краищата на гривната. Пъхнете един или два пълнителя според обстоятелствата и затворете капачките. Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка или над детското креватче. 

Състав: Силикон

Пълнител: 100% натурални есенциални масла: Цитронела / Лимонена трева/, Здравец, Мента.

Употреба: Отворете, която и да е от капачките на краищата на гривната. Пъхнете един или два пълнителя според обстоятелствата и затворете капачките. Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче. За употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището.

Забележка: БЕЗ ДОПИР ДО КОЖАТА! ВОДОУСТОЙЧИВА!

Съвети за безопасност: Да се пази от неконтролиран достъп на деца. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите или алергична кожна реакция, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска консултация.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Прочети ощеShow less
Product Details
999020
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in