виж още резултати
No products were found.

Визиозон капс х 30 Зона Фарма

Допринася за поддържане на нормална зрителна функция;

Подпомага зрителната яснота;

Намалява чувството на умора при използването на компютър;

Благоприятства защитата на клетките от оксидативен стрес.

Прочети ощеShow less
16,89 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ Визиозон капс х 30 Зона Фарма:

Лутеин и Зеаксантин

Лутеинът и зеаксантинът имат специфични биологични функции при засилване на имунната функция и защита срещу увреждането на очите. Те са важни хранителни вещества, които се натрупват в окото и го предпазват от увреждане.

Те са антиоксиданти, които се борят с вредните свободни радикали, а също така защитават клетките в ретината от високо енергийна синя светлина.

Витамин А

Подпомага поддържането на добро зрение и защитава роговиците. Провитамин А подпомага растежа и деленето на клетките и играе роля за нормалното формиране и поддържане на сърцето, бъбреците, белите дробове и други органи.

Зелен чай

Той съдържа антиоксиданти, които премахват свободните радикали – вещества, които създават така наречените окислителни увреждания, които са в основата на много хронични заболявания, включително глаукома, макулна дегенерация и катаракта. Освен това, лабораторните изследвания показват, че третирането на клетките на ретината с полифеноли на зелен чай ги предпазва от увреждане от ултравиолетова светлина. (Подобни щети повишават риска от макулна дегенерация. UV светлината също допринася за катаракта.)

Визиозон капс х 30 Зона Фарма

Витамин Е е важно вещество, от което тялото се нуждае, за да поддържа имунната система и помага на клетките ни да се регенерират. Той също така има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които правят получаването на достатъчно важно за ежедневното ни здраве.

Гинко билоба

Екстрактът от растението съдържа високи нива на флавоноиди и терпеноиди – вещества с мощно антиоксидантно действие. Те имат положителен ефект за намаляване на увреждането на ретината от зрителни заболявания. Увреждането от свободните радикали и оксидативния стрес, в допълнение към лошата циркулация в очите, са само част от факторите, които допринасят за влошаване на зрението.

Употребата на Гинко билоба увеличава циркулацията до мозъка и очите и подобрява притока на кръв към различните части на очите, като макулата и ретината. Освен това намалява вредното въздействие на UV лъчите на слънцето

Препоръчителна дневна доза Визиозон капс х 30 Зона Фарма: 1 капсула дневно, приета с храната.

Активни съставки Визиозон капс х 30 Зона Фарма:

1 капсула съдържа:

Невен – цвят (Marigold, extr.,  200 мг

20% Лутеин - 40 мг

2% Зеаксантин - 4 мг

Витамин Е (като DL-алфа токоферол ацетат) - 50 мг

Гинко билоба-лист (Ginkgo bilobae Fol.  extr., 24% флавоноиди) - 50 мг

Зелен чай-лист (Camellia sinensis L, extr., 95% полифеноли) - 50 мг

Витамин А (като ретинол ацетат) - 1000 мкг

Помощни вещества: стабилизатори - силициев диоксид, магнезиев стеарат; пълнители - малтодекстрин, микрокристална целулоза.

Противопоказания:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in