виж още резултати
No products were found.

Небровидин капс. х 20

Хранителна добавка за заздравяване на очния нерв.

За насърчаване на невронния метаболизъм. 

При увреден и възпален очен нерв.

За ускоряване на естествената регенерация. 

Прочети ощеShow less
24,28 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Небровидин капс. х 20

Хранителна добавка за здрави очи с Уридин монофосфат, Л-Карнозин, Хиалуронова киселина, вит. B9, Куркумин и Q10. Внимателно подбраните съставки на Nebrovidin® / Небровидин го правят идеално средство за допълване на терапията при увреждания на очния нерв.

ПОЛЗИ от приема на Небровидин капс. х 20

  • За заздравяване на очния нерв;
  • За насърчаване на невронния метаболизъм;
  • При увреден и възпален очен нерв;
  • За ускоряване на естествената регенерация. 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ 

  • Насърчава регенерацията на миелиновата обвивка на поразения нерв;
  • Редуцира локалното възпаление;
  • Възстановява потока на нервни импулси;
  • Удължава живота на ганглийните клетки на ретината.


Какво отличава Nebrovidin® от останалите продукти със сходно въздействие?

Формулата на Nebrovidin® / Небровидин комбинира 6 есенциални активни вещества, които възстановяват и поддържат здравето на очния нерв и подобряват зрението като цяло.АКТИВНИ СЪСТАВКИ Небровидин капс. х 20

Един от прекурсорите за бързо и ефективно възстановяване на нервните клетки е Урудин Монофосфат, или UMP. Това вещество е неразривна част от РНК (рибонуклеинова киселина) и един от четирите ѝ най – важни елемента. UMP участва в биологичния синтез на пиримидинови нуклеотиди – коензими в множество процеси, които индуцират клетъчната регенерация на нервите. Насърчавайки метаболизма на неврони, UMP подобрява нервната проводимост  и ускорява възстановяването на клетките на очния нерв.

L-Карнозинът е натурален антиоксидант с мощно въздействие, който противодейства гликацията и окисляването. Веществото се съдържа във високопротеиновите храни (месо, риба, яйца). В периода около и след 30тата годишнина количеството L-Карнозинът в тялото започва да спада с около 10% годишно. Допълнителният прием на L-Карнозинът е препоръчителен и се свързва с намален риск от проблеми с ретината, причинени от загуба на ганглийни клетки.

Най – високата концентрация на Хиалуронова киселина в тялото е в очните и ставни течности. Тя спомага тяхната лубрикация и по този начин подобрява дейността им. Тъй като количеството хиалуронова киселина в организма намаля в течение на годините, допълнителният ѝ прием е препоръчителен. За да сте сигурни, че наистина усвоявате поетата киселина, тя трябва да бъде с ниско молекулно тегло. Хиалуроновата киселина в Nebrovidin® е с молекулно тегло 90kDa. Това допринася за оптималното ѝ асимилиране в храносмилателната система. Висококачествена хиалуронова киселина, съдържаща се в Nebrovidin® ефективно подпомага дейността на очната ябълка.

Фолиевата киселина има решаващо значение за ДНК синтеза, синтеза на червени кръвни телца и метиониновия и хомоцистеинов метаболизъм. Дефицитът на фолиева киселина се свързва с различни здравословни състояния, сред които и хранителна оптична невропатия. Нетретирано, това състояние може да доведе до намаляване на зрителната острота в двете очи и дори загуба на зрението. Консумацията на алкохол и тютюн се свързва с фолатен недостиг.

Куркуминът е естествен фенол, който инхибира въздействието на свободните радикали и действа като невропротектор. Поради начинът си на въздействие върху човешкия организъм, куркуминът може да се възприеме като антиоксидант с противовъзпалителни свойства. Противодействайки оксидативния стрес, веществото повлиява благоприятно състояния като хроничен антериорен увеит, диабетна ретинопатия, глаукома, макулна дегенерация, очна сухота.

Коензим Q10 е липиден антиоксидант, който участва в оксидативния метаболизъм като изхвърля реактивни кислородни видове от тялото и рециклира витамин Е. Концентрацията на CoQ10 в клетките на тялото постепенно намалява с възрастта. Редица дегенеративни и хронични невронни заболявания се отдават на спада на конезим Q10. Допълнителният прием на  CoQ10 е препоръчителен за поддържане на добро здраве както на очите, така и на целия организъм.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in