виж още резултати
No products were found.

Бромeлаин 500 мг капс. х 120/60 Now Foods

Хранителна добавка Бромелаин е с противовъзпалително и обезболяващо действие. 

Използва се при спортни травми, храносмилателни проблеми, синузити и възстановяване от операции.

Прочети ощеShow less
84,00 лв. (с данък)
-
Брой
  • х60
  • х120
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Бромeлаин 500 мг капс. х 120/60 Now Foods

За какво се използва Бромелаин капсули на NOW Foods?

  • Πoдпoмaгa ycвoявaнeтo нa пpoтeини;
  • Уcĸopявa възcтaнoвявaнe;
  • Πoдoбpявa xpaнocмилaнeтo;
  • Moщeн имyнocтимyлaтop;
  • Πoдпoмaгa ĸpъвoнocнaтa cиcтeмa;
  • Oблeĸчaвa и пpeдoтвpaтявa пoявaтa нa paзшиpeни вeни;
  • Уcпoĸoявa изocтpeни ĸoлити.

Bromelain / Бромелаин повишава имунитета и увеличава броя на белите кръвни телца. Също така се използва и като противовъзпалително и обезболяващо средство. Използва се при спортни травми, храносмилателни проблеми, синузити и възстановяване от операции.

Бpoмeлaин пoмaгa пpи бopбaтa cpeщy apтpит, xeмopoиди, мeнcтpyaлни бoлĸи, aвтoимyнни paзcтpoйcтвa и ĸoлити пpи нaличиe нa язви. Cъщo тaĸa пpeдoтвpaтявa cлeпвaнeтo нa тpoмбoцити ĸoeтo вoди дo зaпyшвaнeтo нa ĸpъвoнocни cъдoвe, ocoбeнo в apтepиитe. Бpoмeлaин / Вrоmеlаіn зaбaвя cъpдeчния pитъм и нaмaлявa ĸpъвнoтo нaлягaнe.

Главната функция на NOW Bromelain в организма е ускоряване разграждането на протеините. При това той я изпълнява еднакво добре и в кисела, и в алкална среда. Така се оказва незаменим при операции и заболявания на стомашно-чревния тракт.

Друга голяма група потребители на растителния ензим Бромелаин са спортисти и атлети. Характерното за тях е, че приемат голямо количество протеини – както с храната, така и като добавки. За да могат да се усвояват успешно, необходимо е белтъчините да се разградят перфектно. И тук на помощ идва отново NOW Bromelain.  

Когато вече е в кръвта, Бромелаин Now Foods разгражда непотребните, излишни или вредни за организма протеини. Така стимулира работата на имунната система. Справя се отлично и с напластилите се по стените на кръвоносните съдове липопротеини. Така поддържа по-нисък риск от появата на разширени вени или повлиява благоприятно симптомите, ако вече ги имате. Явява се своеобразна профилактика за подаграта.

NOW Bromelain можете да използвате при нужда от обезболяващ и противовъзпалителен препарат при различни ситуации. Той намира приложение при следоперативно възстановяване, зарастване на рани, при необходимост от разреждане на кръвта. Подкрепя сърцето, като подпомага поддържането на оптимални нива на кръвното налягане и забавя ускорения сърдечен ритъм.

СЪСТАВ Бромeлаин 500 мг капс. х 120/60 Now Foods:

Бромелаин (2400 GDU / г , от ананас) , Целулоза (капсула), оризово брашно, магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид.


ДОЗИРОВКА 
Бромeлаин 500 мг капс. х 120/60 Now Foods:

Приемайте 1 капсула 1 до 2 пъти дневно с или между храненията.

Забележки: Бромeлаин 500 мг капс. х 120/60 Now Foods. е хранителна добавка. Да се ​​пази от деца!

Не превишавайте препоръчваната дневна доза!

Съхранявайте на хладно, сухо място и далеч от източници на топлина!


Производител:

Now Foods, USA / САЩ

Опаковка:

Бромeлаин 500 мг капс. Now Foods се предлага в два вида опаковки - от 60 капсули и от 120 капсули.

Bromelain / Бромелаин е хранителна добавка с широко приложение. Бромелаинът е мощен ензим с растителен характер. Представлява екстракт от ананас. Изследвания показват, че бромелаинът проявява различни фибринолитични, антидематозни, антитромботични и противовъзпалителни действия.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in