виж още резултати
No products were found.

Имун Бленд капс. х 90 Нейчърс Уей

Формула за силен имунитет.

Комбинация от 6 медицински гъби.

Прочети ощеShow less
78,84 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Имун Бленд 533 капс. х 90 Нейчърс Уей

Комбинация от 6 медицински гъби, стандартизирани до бета глюкан, за силен имунитет.

Богата и мощна имуномодулираща бленда на Nature’s Way, съдържаща микс от 6 медицински гъби: екстракт от майтаке (стандартизиран до 30% полизахариди, включително и бета-глюкани), рейши, енокитаке, шийтаке, чага, химематсутаке. Тази комбинация насърчава имунната система и повишава енергийните нива на организма.

Всяка една от съдържащите се в тази богата бленда гъба, притежава мощно имуномодулиращо действие. Нека разгледаме всяка една поотделно:

-       Майтаке (стандартизиран екстракт до 30% полизахариди, вкл. бета-глюкани- 150 мг) – Силен адаптоген, повишаващ енергийните нива в организма, съдържа витамини от група  B  и D, аминокиселини и минерали. Бета глюканът е полизахарид с ключово значение за нормалното здравословно състояние.

Според някои проучвания, екстрактът от гъбата майтаке  може да подпомогне за подкрепа на способността на организма сам да се бори сам с  раковите заболявания. Майтаке също се счита, че има свойства, подобни на алфа-глюкозидазните инхибитори, които влияят върху начина, по който усвояваме въглехидратите и може да ни помогне да намалим нивата на кръвната захар.

Рейши - Тази гъба притежава много полезни ефекти за здравето, най-популярен от които е имуностимулиращият. Освен това тя има антивирусно действие и е добро средство при грипни състояния. Съдържащите се полизахариди в тази гъба, са причината за нейното имуностимулиращо действие, а също така и средство, което се смята, че може да подпомогне допълнително конвенционалното лечение на ракови заболявания. Използва за редуциране на симптомите като изпотяване, безсъние, гадене и повръщане. 

 

-     Енокитаке - Екстрактът от тази гъба притежава силно имуностимулиращо действие, а също така оказва ползи и за сърдечно-съдовото здраве. Екстрактът съдържа бета-глюкани и имуномодулиращия протеин- лактин, който спомага за насърчаване на естественото производство на антиоксиданти, балансира имунния отговор и подпомага здравето на черния дроб.

  

-       Шийтаке - Тази гъба е известна със своята ефективност като имунен тоник. Отново, един полизахариден екстракт,  притежаващ благоприятно действие при ракови заболявания и различни вирусни инфекции. Притежава ефекти като средство за понижаване на холестерола, но прием на тази гъби при хора, взимащи медикаменти за разреждане на кръвта, е добре да се извършва само под лекарско наблюдение.

 

-       Чага - Тази гъба е с високо съдържание както на бета-глюкани, така и на бетулинова киселина. Тя е с изключително високо антиоксидантно  действие,  благодарение  на високото си съдържание на супер оксид дисмутаза (SOD).  Притежава мощни противовъзпалителни и имуномодулиращи ефекти. Този оксид е изследван за ефективността му в борбата с редица автоимунни състояния, включително псориазис. Способността му да стимулира естествените клетки-убийци, също го прави добро помощно средство при борбата с туморните образувания. Също така благоприятства за понижаване нивата на холестерола и подобрява инсулиновата резистентност.

 

 

-       Химематсутаке- Тази гъба се използва за подпомагане лечението на туморни заболявания, диабет тип 2, висок холестерол, "втвърдяване на артериите" (атеросклероза), хепатит В,  храносмилателни проблеми като улцерозен колит и болест на Крон, както и за редуциране страничните ефекти, дължащи се на химиотерапия при болни от рак. Други приложения на гъбата включват: профилактика на сърдечни заболявания, отслабени кости (остеопороза) и стомашни язви.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in