виж още резултати
No products were found.

Софтинал Прополисов спрей за гърло х 50 мл

Спрей за гърло с Прополис, Невен, Джинджифил и Лечебна мъдрица. 

За възрастни и деца над 3 г.

Прочети ощеShow less
8,20 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Софтинал Прополисов спрей за гърло х 50 мл

Софтинал е спрей за гърло с Прополис. Предназначен е за облекчаване на раздразненото гърло и предпазването на устната лигавица. Съставът на продукта е богат и включва екстракт от цвят на невен, прополис, сух екстракт от стрък на лечебна мъдрица, екстракт от корен на джинджифил, ментол и помощни вещества.

ДЕЙСТИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ Софтинал Прополисов спрей за гърло х 50 мл:

Невен - допринася за успокояването и защитата на устната кухина. Освен другите си популярни приложения в народната медицина невенът се използва за облекчаване на възпалителни и гнойни процеси в устната кухина и фаринкса.

Прополис - съдържа над 300 съставки като витамини, минерални соли, етерични масла, микроелементи, хормони и ферменти.

Лечебна мъдрица - съдейства за облекчаване на дразненията в гърлото. Екстрактът от лечебна мъдрица допринася за възстановяване на гласа. Древните гърци са считали лечебната мъдрица за антидот на всички отрови. Във Франция едно от популярните ѝ имена е “Растението (билката) на певците”. Вероятно това е свързано с възможното приложение на билката за успокояване при ред респираторни проблеми – кашлица, дрезгав глас, загуба на глас и други проблеми следствие на възпаление на дихателните пътища.

Джинджифил - има богато съдържание на витамини, минерали и фибри.

Софтинал Прополисов спрей за гърло х 50 мл може да се използва както от възрастни, така от деца над 3 годишна възраст, което го прави подходящ за цялото семейство.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Спрей
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in