виж още резултати
No products were found.

Целадрин Pain Relief 350 мг капс. х 120 Натурал Факторс

За облекчаване на болката в ставите вследствие на остеоартрит. 

Прочети ощеShow less
74,38 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Целадрин Pain Relief 350 мг капс. х 120 Натурал Факторс

Висококачествена, клинично изследвана формула за облекчаване на болката в ставите вследствие на остеоартрит. 

Съдържа патентована смес от естерифицирани мастни киселини за поддържане гъвкавостта на ставите и намаляване на болката. Целадрин Pain Releief е създаден чрез специален процес на естерифициране, който помага да се поддържат стабилни мастните киселини, така че те да не реагират при взаимодействие с кислород. По този начин се усвояват по-лесно от организма.

Ползи отприема Целадрин Pain Relief 350 мг капс. х 120 Натурал Факторс

  • Подпомага еластичността на ставите;
  • Допринася за намаляване на болката в ставите, дължаща се на остеоартрит;
  • Оказва положително влияние върху натоварването на ставите при професионални спортисти и спортуващи хора.

Клинично доказано е, че положителните качества на Целалдрин Пейн Рилийф се проявяват в рамките на 30 дни и дори по-рано от започване на приема.

В плацебо-контролирано клинично проучване пациенти с остеоартрит на коляното са приемали по 3 софтгел капсули от 350 mg Целадрин® Pain Relief на ден. След 30 дни при 58% от тях болката значително е намаляла. След 68 дни е установено, че имат подобрен обхват на движение в коленете, показано като 10 градусово увеличаване на флексията на коляното, както и подобряване на мобилността. 

Мускулно-скелетните заболявания, включително остеоартрит, са водещата причина за увреждане на ставите в световен мащаб. Със застаряващото в глобален план население, броят на хората с увреждания, дължащи се на мускулно-скелетни заболявания, нараства с всяка изминала година. Въпреки че остеоартритът често се нарича дегенеративно състояние, възпалителните механизми играят важна роля в неговото развитие. Наскоро проведени проучвания подчертават ползите от CFA (цетилирани мастни киселини) за облекчаване на остеоартритната болка без вредни странични ефекти.

Целадрин® Pain Relief на Natural Factors съдържа патентована смес от естерифицирани мастни киселини за поддържане гъвкавостта на ставите и намаляване на болката при остеоартрит. Неговата иновативна матрица на мастни киселини спомага да се инхибират възпалителните процеси отговорни за дискомфорта в ставите.

Мастните киселини са податливи на окисляване, което ги прави нестабилни и намалява тяхната ефективност в организма. Целадрин® Pain Relief е създаден чрез специален процес на естерифициране, който помага да се поддържат стабилни мастните киселини, така че те да не реагират при взаимодействие с кислород. По този начин се усвояват по-лесно от организма, което превръща Целадрин® Pain Relief в чудесен избор за облекчаване на дискомфорта в ставите. 

Всяка една лесна за прием софтгел капсула Целадрин Pain Relief на Natural Factors НЕ СЪДЪРЖА изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Целадрин Pain Relief на канадската марка Natural Factors е висококачествена патентована, клинично изследвана формула, спомагаща за облекчаване на болката в ставите вследствие на остеоартрит.

СЪСТАВ Целадрин Pain Relief 350 мг капс. х 120 Натурал Факторс

Съставки в 1 капс. / дн. доза

Целадрин® - 350 mg / 2100 mg

    (естерифицирани мастни киселини)

Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков на прах), соев лецитин, маслиново масло.

Съдържа: Соя.

Целадрин Pain Relief 350 мг капс. х 120 Натурал Факторс НЕ СЪДЪРЖА изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО. 

ДОЗИРОВКА Целадрин Pain Relief 350 мг капс. х 120 Натурал Факторс

За възрастни над 18 г.:

По 3 софтгел капсули 1-2 пъти дневно.

Забележка: 

Да не се използва по време на бременност или кърмене. Ако страдате от бъбречно заболяване се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. 

Съхранение: 

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Производител: 

Натурал Факторс / Natural Factors, Канада

Celadrin® Pain Relief 350 mg е хранителна добавка. Допринася за нормалното състояние на ставите и опорно-двигателния апарат.

Прочети ощеShow less
Product Details
2682 NF

Data sheet

Форма
Капсули
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in