виж още резултати
No products were found.

Фибросенс Womensense® x 90 V капсули Natural Factors

Допринася за нормалното състояние на организма при фибромиалгия. Допринася за нормалното състояние на мускулите и енергичния метаболизъм.

Прочети ощеShow less
63,89 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

FibroSense® WomenSense®/ ФиброСенс WomenSense

Хранителна добавка, 90 V капсули

 

FibroSense® WomenSense® е натурален продукт на канадската компания Natural Factors допринасящ за нормалното състояние на организма при фибромиалгия.

 

 

Основни ползи:

 

·         Подпомага поддържането на правилна мускулна функция, включително и на сърдечния мускул.

·         Благоприятства енергийния метаболизъм и образуването на тъкани.

·         Допринася за здрави кости и зъби.

·         Съдейства за поддържането на нормален електролитен баланс.

·         Насърчава способността на организма да метаболизира хранителните вещества.

 

 

FibreSense® е част от серия WomenSense® на канадската компания Natural Factors. WomenSense е специално създадена серия в подкрепа на женското здраве.

 

FibroSense® е виcoĸoĸaчecтвeн пpoдyĸт cпeциaлнo разработен зa облекчаване на симптомите при жени cтpaдaщи oт фибpoмиaлгия. Фибромиалгия е едно от най-често срещаните ревматични заболявания сред жените. Симптомите му са широко разпространени и включват мускулни и ставни болки и хронична умора. Заболяването предразполага към депресия и социално изолиране. Буквално изцежда физическите и психическите сили като влияе отрицателно на работоспособността.

 

Богата на мaгнeзий (биcглицинaт и oĸcид) и L-ябълчeнa ĸиceлинa формулата FibroSense®  е създадена за да поддържа здравословната функция нa мycĸyлитe и енергийния метаболизъм при жени с фибромиалгия.

 

Минералът магнезий е важен за множество процеси в човешкия организъм. Комбинацията от магнезиев бисглицинат и магнезиев оксид спомага за нормалното състояние на костите и зъбите, намаляването на мускулните болки и крампи, метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Регулира кръвното налягане и подпомага дейността на невротрансмитерите, които изпращат съобщения до мозъка и нервната система, и успокоява ума и тялото.

 

L-ябълчена киселина (L-malic acid) е известна с това, че намалява мускулната болка по естествен начин като има бързо действие. Също така подобрява издръжливостта при физически натоварвания и облекчава болката от мускулна хипоксия (недостиг на кислород в мускулите). Ябълчената киселина способства и за увеличаване на енергията, тъй като тя играе важна роля в цикъла на Кребс (процес, при който въглехидратите, протеините и мазнините се превръщат в енергия).

 

FibroSense® WomenSense® е органик продукт, подходящ за вегани и вегетарианци, който не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО.

 

 Съставки:                                                 (1 капс.)              дн.доза

Магнезий (бисглицинат, оксид)      83.33 mg             249.99 mg

L-ябълчена киселина                             400 mg                1200 mg

   (L-malic acid)

Растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза, пречистена вода), микрокристална целулоза,

растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на организма при фибромиалгия.

Допринася за нормалното състояние на мускулите и енергичния метаболизъм.

Забележка: При бременност или кърмене  се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  

Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Съхранение: На място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

 

Прочети ощеShow less
Product Details
4989 NF A
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in