виж още резултати
No products were found.

ВИВАТОНИН ЛЕКА НОЩ КАПС. Х 30 БОРОЛА

Комбинация от мелатонин и валериана за пълноценен и спокоен сън

Прочети ощеShow less
10,72 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

ВИВАТОНИН ЛЕКА НОЩ КАПС. Х 30 БОРОЛА представлява уникална комбинация от мелатонин, валериана и други природни съставки с доказан ефект върху нервната система. Те взаимно подсилват действието си и осигуряват една природна алтернатива на сънотворните лекарства.

Мелатонинът се синтезира в мозъка, а нивото му варира според количеството светлина. Най-високите нива на мелатонин се наблюдават през нощта, а намаляват през деня. С възрастта обаче нивата на мелатонин се изчерпват. Той играе важна роля за регулиране на биологичния часовник и поддържане цикъла сън - бодърстване. Има хипнотичен ефект. Допринася за успешно заспиване, за по-спокоен сън и по-малко събуждания през нощта. Мелатонинът има силно антиоксидантно действие. 

Действието на мелатонинът се подсилва от това на валериана, която още от древността се е използва като средство за успокоение и лек срещу безсъние. Доказано е, че активните вещества във валериана действа успокоително на нервната система, премахват стреса и напрежението. Екстрактът от валериана подобрява настроението, подобрява концентрацията и премахва чувството на тревожност.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула вечер, около 30-60 минути преди сън.

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи жени и за деца.

Не се наблюдават странични ефекти.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in