виж още резултати
No products were found.

НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ

За хора, страдащи от безсъние и неспокоен сън през нощта

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ има успокояващ и релаксиращ ефект, предизвиква бързо заспиване и осигурява отморяващ сън, предотвратява нощните събуждания, в резултат на което човек се събужда отпочинал и свеж. НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ не води до нежелани странични ефекти - не предизвиква сънливост, не пречи на концентрацията, не е противопоказен при приемане на алкохол. НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ е подходящ за справяне с часови разлики.

Действие:

НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ успокоява нервната система и улеснява заспиването посредством 3 механизма на действие:

Успокоява, релаксира и предразполага за сън - Л-теанинът и b-phenyl GABA въздействат на GABA рецепторите в мозъка, които релаксират организма, намаляват тревожността  и улесняват заспиването. 

Предизвиква бързо заспиване и дълбок сън - Мелатонинът (естественият хормон на съня) предизвиква бързо заспиване. Заедно с това, 5-HTP от състава на НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ, се превръща всеротонин, който повишава чувствителността на мозъка към мелатонин и прави съня по-дълбок и спокоен.

Възстановява физиологичните фази на съня и повишава неговото качество - Серотонинът има ключова роля за качеството на съня. 5-HTP от състава на НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ се превръща в серотонин. Той възстановява нормалните физиологични фази на съня и осигурява тяхната оптимална продължителност. Благодарение на това мозъкът успява да се възстанови напълно и човек се събужда свеж, и отпочинал. 

Състав:

Всяка таблетка НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ съдържа: 

- 4 mg мелатонин;

- 50 mg 5-хидрокситриптофан (5-HTP);

- 200 mg Л-тeанин

- 50 mg b-phenyl GABA. 

Помощни вещества: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, царевично нишесте, повидон, кросповидон, Еудражит™ (съполимер на акрилова и метакрилова киселина), филм с оцветители.

Таблетката на НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ е произведена по специална технология, така че активните вещества да се освобождават по различно време и да достигат до мозъка в синхрон с физиологичните фази на съня. Това осигурява бързо заспиване, качествен и отпочиващ сън.

Начин на употреба:

Приемайте по една таблетка НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ 30 минути преди лягане.

НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ трябва да се приема на празен стомах - най-малко 2 часа след хранене.

Важно:

Не вземайте НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ ако имате алергия към някои от съставките на таблетката.

НЕОДОРМ MR ТАБЛ. 233 МГ Х 10 НЕОФАРМ не трябва да се приема от бременни, кърмещи жени и деца до 12 годишна възраст. 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in