виж още резултати
No products were found.

Я КОЗ 30 КАПС. Х 500МГ

Хранителна добавка на билкова основа при безсъние и намалена концентрация

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение на Я КОЗ:


- допринася за поддържането на нормалната функция на съня

- спомага за намаляване усещането за умора и изтощение

- не води до пристрастяване


Я КОЗ съдържа само само естествени съставки от растителен произход:

  • извлек от Китайска фурма;
  • семена от Източна туя;
  • корен от Телчарка;
  • листа от Бяла черница.


Я КОЗ представлява уникално съчетание на тези четири растения. Те са с доказан благоприятен ефект при безсъние, трудно заспиване с често събуждане, умора и сънливост през деня, тревожност и чувство за страх, променливо настроение и депресивни състояния, намалена концентрация и памет.
Пълноценният сън е от изключително важно значение за нормалното физическо и психоемоционално състояние!


Я КОЗ действа като улеснява заспиването, релаксирайки тялото и ума. Увеличава продължителността на съня, като едновременно с това намалява честотата на нощните събуждания и регулира нормалната физиология на съня. Позволява дългосрочното приложение без привикване, не повлиява шофирането и работата с машини.

Китайската фурма спомага за премахване на нервното напрежение, чувството за безпокойство, страх и несигурност и допринася за създаването на психичен комфорт и емоционална стабилност.

Коренът от Телчарка се използва предимно за успокояване на нервната система, подобряване на паметта и облекчаване на симптоми като раздразнителност, избухливост, безпокойство.

Освен при умствено напрежение, стрес и неврастения, семената на Източната Туя се използват за повлияване благоприятно на храносмилателния тракт, тъй като хидратират червата и улесняват изхожданията.

Листата на Бялата черница имат редица полезни въздействия върху човшкия организъм - облекчаване симптомите на менопаузата (включващи лошо настроение и депресия, намаляване на остеопоротичния риск), допринасят за контролиране на теглото и кръвното налягане.
Благодарение на китайската фурма, Я КОЗ притежава невропротективни свойства и на изток се препоръчва като хранителна добавка, подпомагаща облекчаването на симптомите на невродегенеративните заболявания.

Приложение на Я КОЗ:
2-3 капсули на ден 30-60 мин. преди лягане.


Странични ефекти и противопоказания:
Досега не са известни странични ефекти на Ya Cozz. Противопоказание за приложение – алергия към някоя от съставките.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in