виж още резултати
No products were found.

Лаван табл. х 15 Биошилд

Спомага за намаляване на тревожността, вътрешното безпокойство и неспирните мисли и така допринася за по-добрия сън през нощта.

С добра поносимост, не причинява сънливост и не води до пристрастяване.

Прочети ощеShow less
8,88 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Tревожността – естествен начин да се защитим.

Тревожността е естествен механизъм, който се развива автоматично в нашето тяло. Тази реакция е ключов начин да се защитим: тревожността ни прави по-внимателни към опасността.

Усещането за тревожност, което се появява от време на време, е нормална човешка емоция, която е не само полезна, но и от изключително значение за нашето оцеляване. Тревожността трябва да отмине при изчезване на задействащия механизъм или когато сте го преодолели. С други думи – в нормалното си състояние тревожността се появява, но и изчезва.

Но ако това усещане за тревожност се задържи или типичните симптоми на тревожност се появяват без очевидна причина, трябва да вземете мерки достатъчно рано, за да предотвратите влошаването на състоянието.

Състав на Лаван табл. х 15 Биошилд:

/1 таблетка съдържа/: Лавандула 80мг.

Опаковка: Лаван се предлага в опаковка от 15 таблетки.

 

Лаван – изходът от Вашите тревоги

С времето непрекъснатите притеснения и тревоги може да Ви накарат да се чувствате сякаш се намирате във все по-стесняващо се пространство. Тревожността, вътрешното безпокойство и неспирните мисли правят невъзможно справянето с ежедневието или осигуряването на пълноценна почивка през деня.

Лаван осигурява нова перспектива. Със своя успокояващ ефект препаратът може да намали неспирните мисли и да Ви осигури изход от Вашите тревоги.

Лаван е растителен препарат, който спомага за облекчаване на тревожността, без да Ви прави изморени или да Ви успива и Ви помага да гледате на ежедневието по положителен начин, вместо да сте в плен на негативни мисли. Със своето успокояващо тревожността действие,Лаван спомага за успокояване на неспирните мисли и подпомага по-добрия сън през нощта. Препаратът намалява безпокойството, което действа като пречка за заспиването и спокойния сън през нощта, повишавайки значително качеството на съня .

Как действа Лаван табл. х 15 Биошилд:

Когато се появи тревожността и това задейства вътрешно безпокойство, причината често е дисбаланс при невротрасмитерите – химичните „пратеници”, които се обменят между нервните клетки. Този обмен е основна част на транспортирането и обработката на стимулите, както и на реакцията към тях. Когато се появи усещане за тревожност това означава, че се обменят твърде много невротрансмитери. Нервните клетки биват свръхстимулирани и проявяващата се в резултат реакция е интензивна. Тя се проявява в състояния на възбудимост и тревожност.

Лаван табл. х 15 Биошилд повлиява обработката на стимулите при хиперактивни нервни клетки и спомага за възстановяване на баланса на невротрансмитерите. Това може да намали тревожността, вътрешното безпокойство и в резултат, да подобри качеството на съня без да Ви прави изморени през деня. Със своя начин на действие Лаван действа различно от веществата като: успокоителни, седативи и хапчета за сън.

Поносимост към Лаван табл. х 15 Биошилд:

Относно повлияването на тревожността, добрата поносимост към даден препарат е толкова важна, колкото и неговата ефикасност. Хората, търсещи облекчение за тяхната тревожност, желаят да са уверени, че препаратът , който избират не причинява отпадналост или води до привикване. Лаван успешно отговаря на тези високи стандарти и е с много добра поносимост. Тъй като препаратът е насочен към причината, а не към симтомите при проблемите със съня, Lavan” може да Ви помогне да си осигурите по-добър нощен сън без да причинява отпадналост или седативен ефект.

Това прави Лаван значително различен от хапчетата за сън или успокоителните, които могат да имат негативен ефект върху Вашия ден. За разлика от много други препарати, приема на Лаван не води до привикване, дори когато се взима за по-продължителен период от време. Не са докладвани взаимодействия на други препарати или вещества с Лаван .

 

Лаван табл. х 15 Биошилд се приема по 1 таблетка дневно с вода. Някои пациенти усещат аромат на лавандула след прием на Лаван . В този случай препоръчваме приемане  с чаша вода след хранене или директно преди лягане. Действието на препарата може да се очаква след 1-2 седмици прием. Може да бъде приеман и за по-дълги периоди от време за облекчаване на тревожността.

Кой не трябва да приема Лаван табл. х 15 Биошилд

Не приемайте Лаван  ако имате свърхчувствителност или алегия към лавандулово масло. Не са налице клинични данни за приема на лавандулово масло по време на бременност или кърмене. Ето защо не трябва да бъде приеман през тези периоди.

 

Лаван табл. х 15 Биошилд може да бъде приеман за дългосрочен период от време.

Лаван табл. х 15 Биошилд  е с добра поносимост и дори ако се приема за продължителни периоди не е налице риск от привикване и ефектът не намалява.

 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in