виж още резултати
No products were found.

НеоМагни Стрес табл. х 50 Афлофарм

Хранителна добавка срещу стрес.

Намалява напрежението.

Успокоява, подпомага релаксацията.

Натурален магнезий с маточина и шишарки на хмел и вит. В6.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

НеоМагни Стрес табл. х 50 Афлофарм

Хранителна добавка с натурален магнезий с маточина, шишарки на хмел и вит. В6 срещу стрес. Намалява напрежението. Успокоява, подпомага релаксацията


АКТИВНИ СЪСТАВКИ (в 1 таблетка):

Магнезий - 60 mg; 

Витамин B6 - 1,4 mg; 

Екстракт от маточина (Melissa officinalis) - 60 mg;

Екстракт от шишарки на хмел (Humulus lupulus) - 40 mg.


ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ
НеоМагни Стрес табл. х 50 Афлофарм:

Магнезият и витамин B6 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и поддържането на нормални психични функции.

Екстрактът от маточина съдържа активни съставки с леко успокоително действие. Той помага за поддържането на добро настроение и нормални когнитивни функции.

Екстрактът от хмел, също както екстрактът от маточина, подпомага отпускането и поддържането на нормално физическо и психическо състояние. Той допринася за спокоен и физиологичен сън.


СЪСТАВ 
НеоМагни Стрес табл. х 50 Афлофарм: 

Витамин B6, Екстракт от маточина (Melissa officinalis), магнезиев карбонат, пълнител: целулоза, маточина, екстакт от шишарки на хмел, глазиращ агент, хидроксипропил метилова целулоза, противослепващ агент: силициев диоксид, глазиращ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, оцветител: титаниев диоксид, пълнител: хидриксипропилова целулоза, глазиращ агент: пчелен восък, палмов восък.


ДОЗИРОВКА 
НеоМагни Стрес табл. х 50 Афлофарм:

Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно.

Предупреждения: НеоМагни Стрес е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема при алергия или при свръхчувствителност към някоя от съставките. Употребата на НеоМагни Стрес от лица, които шофират или работят с машини, не се препоръчва. Добавката не трябва да се комбинира с други средства с успокояващи или приспиващи свойства. Не се препоръчва на бременни или кърмещи жени.

Производител:

Aflofarm / Афлофарм, Полша

Опаковка:

НеоМагни Стрес на Афлофарм се предлага в опаковка от 50 таблетки.

Хранителна добавка НеоМагни Стрес с натурален магнезий, шишарки на хмел, маточина подпомага нервната система - намалява напрвежението, действа срещу срес, подпомага релаксацията и доброто настроение.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in