виж още резултати
No products were found.

Балансед Муд V капс. х 90 Нейчърс Уей

Натурална висококачествена формула, разработена с цел подпомагане на нормалното функциониране на нервната система.

Прочети ощеShow less
47,81 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Балансед Муд V капс. х 90 Нейчърс Уей

Основни ползи:

 

·         Спомага за намаляване нивата на умората, безпокойството и стреса.

·         Съдейства за подобряване на настроението.

·         Благоприятства здравословния сън.

·         Помага за поддържане на енергията и издръжливостта.

 

 

Balanced Mood на Nature’s Way помага за справяне с ежедневния стрес посредством екстрактите от жълт кантарион, розмарин и спирулина, които съдържа.

 

Екстрактът от стебло, цвят и лист на жълтия кантарион е стандартизиран до 0.15% диантрони, измерени като хиперицин 0.45 mg. Допринася за подобряване на настроението и редуциране на стреса. Оказва положително влияние за намаляване на главоболието и подпомага възстановяването на организма. Притежава мощно антиоксидантно действие и съдейства за здравето на стомашно-чревния тракт.

 

Екстрактът от розмарин е известен с многобройните си ползи за организма. Мощен антиоксидант, който подобрява храносмилането и се бори с подуването, тежестта и газовете. Чудесно решение при анемия, тъй като съдържа желязо.

 

Екстрактът от спирулина е използван още в древността, тъй като е източник на редица макро и микроелементи, включително протеини, есенциални аминокиселини и витамини. Неслучайно спирулината е част от „суперхраните“  – нейните ползи за организма са многобройни: укрепва имунната система, подобрява метаболизма, подпомага сърдечното здраве, увеличава физическата издръжливост, има противовъзпалителен ефект.

 

Съчетанието от тези три екстракта в Balanced Mood на Nature’s Way го превръщат в чудесно решение за справяне с ежедневния стрес, безпокойство и напрежение.

 

Продуктът е подходящ за вегани и не съдържа изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, захар, сол, дрожди, пшеница, соя, млечни продукти и ГМО.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in