виж още резултати
No products were found.

Сийлишъс Актив Омега-3 + витамин D3 и МСТ 250 мл Натурал Факторс

Натурален продукт с приятен вкус на портокал и ванилия в подкрепа на нормалното развитие и функциониране на мозъка, очите, костите, зъбите и нервната система.

Прочети ощеShow less
155,51 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Сийлишъс Актив Омега-3 + витамин D3 и МСТ 250 мл Натурал Факторс

Основни ползи:

 

  • Спомага за регулиране нивата на триглицеридите и общия холестерол.
  • Допринася за подобряване състоянието на кръвоносните съдове, включително фината мрежа на ретината, зрителния анализатор, мозъка и обвивките му.
  • Притежава имуностимулация и усилена защита срещу бактериални, гъбични и вирусни инфекции.
  • Съдейства за намаляване на оксидативния стрес и възпалението на ставните хрущяли при остеоартрит.
  • Оказва положително влияние за подобряване развитието на нервната тъкан и изостря когнитивните способности.
  • Благоприятства за понижаване на кръвното налягане поради подобряване реологичните показатели (течливостта) на кръвта.
  • Засилва изгарянето на мазнините в коремната област (при оптимална диета и двигателна активност).
  • Помага за намаляване на инсулиновата резистентност при затлъстване и неинсулинозависим диабет.
  • Спомага за облекчаване възпалението на червата при възпалителните чревни заболявания като болестта на Крон и улцерозния колит.

 

 

SEA-LICIOUS® Active Omega-3 + MCT Oil е висок клас рибено масло осигуряващо необходимата дневна доза концентрирани Омега-3 мастни киселини, средноверижни мастни киселини (MCT) и витамин D3. Комбинацията от Омега-3 мастни киселини (ейкозапентаенова мастна киселина (EPA) и докозахексаенова мастна киселина (DHA) в тяхната естествена, триглицеридна форма, която се абсорбира максимално от организма) и средноверижни мастни киселини (MCT) съчетава (едни от) най-полезните животински и растителни мазнини и подобрява абсорбцията и действието на витамин D върху имунитета и костното здраве.

 

Омега-3 есенциалните мастни киселини са от съществено значение за сърдечно-съдовото здраве и когнитивните, умствените и структурните функции. Осигуряването на оптимално количество есенциални мастни киселини - EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) е една от тайните на доброто здраве. EPA и DHA се трансформират в простагландини, които действат като хормони, за да помогнат за регулиране на възпалителния отговор на организма. Научно доказано е, че помагат за намаляване на симптомите на ревматоиден артрит чрез инхибиране на освобождаването на възпалителни протеини. Също така насърчават разширяването на кръвоносните съдове и осигуряват антиаритмични ползи за сърдечно-съдовото здраве.

 

EPA и DHA са ключови компоненти на клетъчните мембрани и допринасят за структурата на мозъка. Оказват влияние върху когнитивната функция, като същевременно влияят върху производството на допамин, серотонин и норепинефрин.

 

Sea-licious Active Omega-3 + MCT Oil съдържа астаксантин за да осигури антиоксидантна подкрепа чрез унищожаване на свободните радикали и защита на организма от окислително увреждане.

 

Sea-licious Active Omega-3 + MCT Oil съдържа средноверижни триглицериди (MCT). Те се транспортират до черния дроб, където се превръщат директно в енергия. По този начин спомагат за облекчаване на чернодробната дейност. MCT имат и кетогенно (кето) действие - засилват изгарянето на мазнини (фет бърнър), термогенезата (засилване на енергийния разход), а също така образуването и използването на кетонови тела за енергиен източник вместо глюкозата (което е полезен ефект при тежко физическо натоварване и/или диабет).

 

Витамин D3 включен във формулата спомага за правилното усвояване и използване на калций и фосфор и за оптималното състояние на костите и зъбите.

 

SEA-LICIOUS® Active Omega-3 + MCT Oil  е носител на IFOS сертификат (International Fish Oil Standards) гарантиращ, че рибеното масло в продукта съответства на утвърдените международни стандарти - предоставя точното количество и конкретния вид указани на етикета, преминало е тестове за липсата на тежки метали, живак, олово и радиоактивни вещества и биоактивността му е съхранена.

SEA-LICIOUS® Active Omega-3 + MCT Oil  притежава ISURA сертификат гарантиращ, че продукта не съдържа пестициди, разтворители, тежки метали и др.

 

SEA-LICIOUS® Active Omega-3 + MCT Oil е с фантастичен вкус на ванилия и портокал и може лесно да се смеси в протеинови смутита, кисело мляко и дресинги за салати. А уникалният му вкус е постигнат чрез процес на парна дестилация. Ароматите се дестилират или изпаряват от плодовете и след това се концентрират. След като са концентрирани се добавят към чистото рибено масло, за да придадат приятния вкус на SEA-LICIOUS® Active Omega-3 + MCT Oil .

 

Мощната формула SEA-LICIOUS® Active Omega-3 + MCT Oil на Natural Factors е подсладена с екстракт от плод монк и не съдържа захар, изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in