виж още резултати
No products were found.

Релаксофитол капки за нервната система х 30 мл

Релаксофитол капки за нервната система.

С натурални растителни екстракти, която спомага за релаксация на организма при повишен стрес.

Съдържа маточина и липа.

Прочети ощеShow less
44,43 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Релаксофитол капки

Релаксофитол капки са разработени за облекчаване на стрес и тревожност, подпомагайки спокойствието и положителното настроение. Този продукт е подходящ за хора изпитващи повишено нервно напрежение и стресови ситуации, както и за тези, които се нуждаят от подобряване на качеството на съня.

Състав на Релаксофитол капки

Релаксофитол капки съдържат синергична комбинация от растителни екстракти и витамини, които допринасят за намаляване на умората и поддържане на нормална психична функция.

Липа

Липата действа успокояващо и подпомага релаксацията. Използва се в народната медицина за намаляване на безпокойството и насърчаване на качествен сън. Съдържанието на флавоноиди и други активни съединения в липата помага за облекчаване на вътрешното напрежение и подпомага умствената яснота.

Маточина

Маточината е известна със своите антидепресивни и анксиолитични свойства. Тя влияе положително на нервната система, помагайки за облекчаване на симптомите на стрес и тревожност. Подпомага умственото спокойствие и подобрява качеството на съня.

Горчив портокал

Горчивият портокал спомага за справяне с психическото напрежение и тревожност. Той има седативни ефекти, които допринасят за стабилизиране на настроението и подобряване на социалните функции.

Витамин В6

Витамин В6 е критичен за поддържане на здравословната функция на нервната система и метаболизма на невротрансмитерите. Допринася за редуциране на умората и изтощението, и поддържа нормална психична дейност.

Таблица със състав и дозировка

СъставкаКонцентрация в 3 мл
Липа, цвят20 mg
Горчив портокал, цвят20 mg
Маточина, листа40 mg
L-theanine20 mg
Витамин В60.7 mg

Допълнително, капките съдържат вода, подсладители (сорбитол, стевиол гликозиди от стевия), L-theanine, лимонена киселина, ароматизатори, и консерванти (калиев сорбат, натриев бензоат).

Начин на употреба на Релаксофитол капки

Препоръчителната доза е 1 пипета от 3 мл директно или разредена във вода, като дозата може да бъде разделена на няколко приема според нуждата. Препоръчителният период на употреба варира между 15 до 90 дни, за да се постигне оптимален ефект.

Противопоказания за употребата на Релаксофитол капки

Релаксофитол капки не трябва да се приемат от лица с алергия към някоя от съставките, бременни или кърмещи жени, без предварително консултиране с лекар.

Производител на Релаксофитол капки

Произведено от компанията Натурфарма, известна със своите висококачествени здравни продукти.

Опаковка на Релаксофитол капки

Продуктът се предлага в опаковка от 30 мл, удобна за употреба и транспортиране.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in